Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poškodil jsem osobní automobil

Od: tomas29 odpovědí: 2 změna:
Zdravím mám takový problém sem řidič kamionu a minuli měsíc sem v Polsku návěsem poškodil osobní automobil k nehodě přijela policie a ta to vyhodnotila že je to má vina tak sem musel zaplatit pokutu s tím že sepsali škodní událost kterou mi nedali podepsat a řekli že já nic hlásit na svou pojistku Na blbost nemusím že na firemním autě žádná škoda není a prej tu škodu na tom osobním automobilu bude hrazeno s firemní pojistky ale teď mi volají technici že mám s nema sepsat škodní událost a danou škodu uhradit tak prosím někoho o radu co a jak mám dělat moc dekuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nemá se to náhodou hradit z povinného ručení.

doplněno 26.03.20 11:58:

Hlásil jste způsobenou škodu své firmě a firma na pojišťovnu, kde má povinné ručení? Dodal jste firmě zápis od policie?

tomas29
hodnocení

No tohle si myslím také a všichni co jsem jim to tak řekl řekli úplně to samé tak mám jim něco podepisovat?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]