Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamarád flirtuje?

Od: vko odpovědí: 15 změna:
Pěkný večer.
Mám kamaráda se kterým se bavíme asi 6 měsíců. Bydlíme blízko sebe, takže jsme si navykli být pořád spolu. Často si jen tak povídáme jako normální kluci o holkách a tak... Měl jsem za to, že je heterosexuál, protože říkal, že má holku a jaké holky se mu líbí, ale před nějakou dobou jsme byli u mně doma a pak jsme si začali povídat a najednou se mě zeptal,jestli by mi mohl dát pusu. Byl jsem z toho tak zmatený, že jsem se jenom zasmál a nechal to být. Později mi to nedalo a zeptal jsem se ho na to. Odpověděl mi, že mi chtěl dát pusu.
Myslel jsem si, že si dělá srandu, což by mohla být pravda. Ale od té doby mi přijde, že se všechno hrozně změnilo. Jsem z jeho chování strašně zmatený. Kdykoliv jsme spolu, má takové narážky ohledně mého vzhledu, pořád se mě nějak dotýká a už to začíná být divné. Že by si dělal srandu? Chtěl jsem se ho zeptat, ale nějak se mi do toho zároveň nechce, prostě bych si připadal trapně.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zdravím. Možná se mu líbí holky i kluci. A možná s ním jen mává puberta a dělá si z Vás srandu. Pokud se v jeho přítomnosti necítíte od jisté doby dobře, řekněte mu to na rovinu.

liska5
hodnocení

1x

Myslím, že má o Tebe zájem a zkouší, zda to máš stejně. Řekni mu, že o to nestojíš, že jsi na holky. A oba o tom mlčte. Když se to provalí, a okolí se tím bude bavit, může ten kamarád propadnout zoufalství a udělat nějakou kravinu. Před lety to tady vyřešil jeden sebevraždou. Dnes je sice doba otevřenější, ale člověk neví, jak by tohle zjištění brali jeho rodiče, jak je kluk citlivej ap.

hodnocení

0x

A teď jde o to, kolik je Vám let. Jestli jste oba ještě v pubertě, tak je to celkem normální. Tohle mají i holky a vůbec to neznamená, že by byly lesbičky. Prostě se probouzí sexualita. Takže klídek, nic se neděje. To časem přejde.

Ne, u kluků tohle není normální.

joudic*
neni.. mozna tak ve skolce. Pusu jsme si s kamosem dali kdysi jen kdyz jsme si vyznavali, kazdy po 5ti extazich a pul flasky absolutky, jak bozi kamosi to jsme.
U heterokámošek doteky normální jsou, u kluků opravdu ne.

Aha, tak jo. Tak to u kluků asi probíhá jinak. Třeba si "to" jen poměřují, ale nelíbají se u toho. :-D

Umíte si představit, že někomu při autonehodě vyhřeznou střeva a vy se s nimi budte mazlit? Tak podobné pocity má hererosexuální chlap při představě, že by se měl mazlit s jiným chlapem. (Omlouvám se za to drastické přirovnání, ale ten pocit je skutečně srovnatelný snad jen s tímto.) Faktem ale je, že díky propagaci homosexuality ve filmech a v médiích v posledních letech se daří tento pocit u mladých otupovat. Ona totiž sexuální orientace u člověka je do značné míry získaná , protože na rozdíl od zvířat máme méně vrozených a více získaných pudů (teď jsem jistě pobouřil spoustu lidí, kteří se o problém blíže nezajímají a žijí v zavedených představách). Takovému psu stačí fenku ucítit a už ví že to je to, na co má chuť. U nás je toto už potlačeno a "sexuální chuť" do značné míry získáváme až výchovou, pozorováním a prvními pokusy. Proto pokud i nadále bude pokračovat propagace LGBT, bude procento homosexuálů stoupat klidně přes 10 %. Je to samozřejmě individuální, někteří mají ty vrozené pudy relativně silné a ti se tak snadno přeorientovat nedají.
liska5

Ono těch 10% u chlapů to je a bylo, i když se říkalo čtyřprocentní. To si nevymýšlím. Kdysi jsem četla statistiku o obyvatelstvu na zeměkouli a tam bylo i tohle. 4% jsou asi ti evidentní nebo za socíku přiznaní/?/ Taky do které skupiny počítali ty "obojetné"? A není to "výsada" jen dnešní doby. V takové římské armádě prý byli kluci ve dvojici běžně. Taky ta vojna trvala půlku jejich života.

break
hodnocení

0x

Kamarád si z tebe chtěl udělat p*del...

hodnocení

0x

Tohle na srandu moc nevypadá. Asi ho opravdu přitahujete.

fugass*
hodnocení

0x
Ty Mirku, chceš vidět kouzlo? Jo. Co cítíš? No jako bych měl prst... Viď, ale já mam ruce tady.
Chlapci toto vaše hledání se bych hlavně neprezentoval veřejně, můžete se stát terčem spolužáků, urážek, co vy víte co budou rádobykamarádi psát na soc.sitích.A ten můj začátek berte jako vtípek.

pet32
hodnocení

0x

A vás přitahuje, máte o něj zájem?

hodnocení

0x

Mladá děvčata se hubičkují neustále, i když za rohem se třeba pomlouvají. U chlapců jsem to neviděla, ti na nějaké pózy nejsou.

Myslím si, že je to vtipálek, chtěl Vás jen přivést do rozpaků, znejistit a to se mu povedlo.

Jinak, mezi námi, co to může být za slast, přitisknout si roušku na roušku? :-D

Řekla bych mu, že v současné době je líbání zakázáno a až zákaz pomine, ať si podobné citové výlevy nechá pro děvčata. Ta že to ocení určitě víc, než Vy, jako kluk. ;) Jaga.

lipanek
hodnocení

0x

Nevidím to na provokaci, srandu.

Nějaké city v sobě má a zkusil to, jsi mu blízký. Jak tu někdo píše, zkouší, jestli to nemáš také tak.

Řeknu mu, že chceš být jenom kamarád bez osobních kontaktů /doteků/.

Je ale známo, že ve fázi dospívání je mnoho kamarádů a kamarádek v pokušení vyzkoušet sex právě s tím dotyčným.

Lesbická, či klučičí láska tady byla vždycky.

ovšem nesmí to přerůst v lásku, ale jenom si to vyzkoušet a jít dál, do dalších vztahů s opačným pohlaví.

Pokud Ti to nedělá dobře, tak omezit kontakty, přátelství. Tobě to nic nedělá, ale kamarád v tom může začít plavat a city se prohlubovat.

Nenech se do toho dotlačit, měl bys v sobě potom celý život špatný pocit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]