Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy bude končit účtenkovka?

Od: karlosdos* odpovědí: 7 změna:

Nemáte někdo informaci ,kdy bude tato soutěž končit? Zatím to tam každý den posílám a potom třeba 15.4. napíšou ,že už se nic losovat nebude?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Poslední slosování proběhne 15. dubna 2020. uctenkovka.cz/...

hodnocení

0x

Vaše starosti bych chtěla mít. Dnes jsou jiné důležitější věci a považuji za nesmysl, aby stát plýtval na tuto akci.

karlosdos*
hodnocení

A tu se má snad vsechno zastavit,život jde dál ,nebo né? Ta mám čekat na smrt je mi67 ,tak jsem v ohrožení,proč nemůžu hrát účtenkovku?

Samozřejmě že můžete hrát účtenkovku. Já ji taky hraju, i sázky ve fortuně. To, že se děje nějaká katastrofa ještě neznamená, že bych se měl celé dny např. modlit.

karlosdos*
hodnocení

Děkuji za podporu.

vilik*
Paní Ájo, poprosím o trochu empatie.
Jsou třeba lidé, kteří se hroutí z toho, že jim odešla televize, a možná mají radost, když jim někdo cizí pomůže.
Pokud má pan Karlosdos dobrý pocit z vyplňování kvízů a třeba i účtenkové loterie, proč mu ho máme kazit?
Sice bych účtenkovku zrušil spolu s jinými věcmi mnohem dříve, respektive bych je ani nezaváděl, ale nebudu kvůli tomu dehonestovat někoho, kdo se zde projevuje slušně a na rozdíl od jiných je vděčný za pomoc.
jani*

A buďte opatrný, tu účtenku si radši odtrhněte sám. Pokladní mají sice rukavice, ale mohou na nich být bakterie. Já např. v Kauflandu, když vidím, že účtenka už vyjela, vezmu si jí sama a nečekám, až jí mi jí pokladní podá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]