Nejste přihlášen/a.
Na procházku s rodiči ano, hrát si na hřiště NE! Myslím, že za to můžete dostat i docela slušnou pokutu.
Já myslel, že je to snad každému jasné.
jaj - Když zajistíte, že na tom hřišti nebude nikdo jiný, tak by to asi nevadilo. Mimochodem, pokud tam má dítě sedět na obrubníku a hrát si s mobilem, není jediný důvod, proby tam mělo lést. To může i doma.
Zákaz je jasný, ani žádné procházky, jedině pokud bydlíte na vesnici, tak do lesa. Nebo na chvíli na zahradu, pokud ji máte. Jinak do práce, z práce, nákup, domů. To je vše. Je-li nutno, tak k lékaři.
Rozhodně ne a to ani kdyby měly roušky. Při hře dětem může spadnout, nebo si ji sami mohou sundat, když jim začne vadit. Děti musí být pod dohledem. Ven s dítětem můžete, ale určitě se nemůžete nikde srocovat Po dlouhé době jsem byla venku se psem a viděla jsem, jak každý rodič třeba jede na bruslích jenom se svým dítětem. Nebo jde rodina a je to evidentně vidět, že patří k sobě a všichni mají roušky. a to jsem byla na stezce u Labe a moc mne to zjištění potěšilo. Nepotkala jsem jediného člověka bez roušky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.