Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nemáte zkušenost s přípravkem Vlasové hnojivo? Začaly mi více padat vlasy a zhoršila se i jejich kvalita. Nehty se mi také více lámou. Našel jsem si Vlasové hnojivo. Přemýšlím jestli je lepší šampon nebo raději tablety?
Vyzkoušel jste to někdo?
Děkuji
Vlasové hnojivo jsem nezkoušela, ale když mi trochu víc padaly vlasy, koupila jsem si v lékárně Biotím plus a ve zdravé výživě jsem si koupila melasu bio /to jsem brala dve lžičky denně/. Pomohlo to i nehty mi zesílili. Toť moje zkušenost. Ale asi je důležité, co je příčinou padání vlasů. Někdy stačí malé nervové vypětí. Ale tím, co radím, nic nezkazíte, melasa působí dobře na celého čověka.
Jestli jste chlap, tak svoje udělají hormony, dědičnost . Jak jsou na to Vaši předkové? Co hodně zhorší situaci, je stres, který nám odčerpává z těla minerály a vitamíny. Pamatuji se, jak syn přijel z ročního pobytu v daleké cizině s prořídlými vlasy, až jsem se lekla. Zažil tam vyčerpání, dřinu i psychickou zátěž. Dnes na alopecii v lékárně existují formule - v balení jsou tablety či kapsle právě nakombinované, aby dodaly potřebné. Ale zázrak, že zase zcela obrostete, to bych nečekala, zkvalitnění ano.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.