Nejste přihlášen/a.
@liska5, věk jsem uváděl již v prvním příspěvku a ještě jsem odkazoval na číslici v mé přezdívce.
Ale ještě jednou, je mi 22, v květnu 23 let. Vážím 81kg a měřím 186cm.
Neříkám, že jím bůh ví, jak zdravě, ale nemyslím si ani, že bych to nějak přeháněl s nezdravou stravou... Většinou místo smaženého si dělám věci na elektrickém grillu bez oleje... Takže třeba kuřecí maso z el. grillu + rýže a zelenina. Jinak v práci firemní obědy, např. omáčky s knedlíkem, rizoto, polévky různého typu, semtam nějaká prasečina se vyskytne, to nepopírám, ale snažím se jíst, tak nějak normálně.
A co se nemocí týče, tak se s ničím neléčím, jen pákrát v minulosti mi byla naměřena arytmie na EKG, avšak holter nikdy neprokázal výskyt arytmie, vždy se objevila pouze na EKG během měření. Ale jak jsem uváděl, tak touto dobou mívám alergie na pyl, ovšem minulé roky se to dalo lépe zvládat a nyní na to nic moc nefunguje, takže proto se ptám. Myslím, že to alergií ani být třeba nemusí a důvod to může mít jiný. Samozřejmě jsem chtěl zajít k obvodnímu lékaři, ale bohužel díky COVID-19 neordinuje a vše se řeší pouze telefonicky, což vyjde zhruba nastejno jako zeptat se na poradně.
Každopádně děkuji za reakci Vám i všem ostatním
Přetížená játra a žlučník. Oči jsou vizitkou jater. Vynechat smažené, tučná jídla, alkohol, uzeniny, zákusky, čokoládu, kávu..! Jíst dietně, ideálně nějaký čas i vegetariánsky. Spánky masírovat- jsou zde tlakové body na trávení, pít bylinné čaje na játra a žlučník, karmelitánské kapky, mačkat si na chodidle víckrát denně místo pod prostředníčkem, ten středový "polštářek", kde to nejvíc bolí a masírovat si nárty, kde jsou bolestivé body. Žlučníkový je nad prsteníčkem asi 6 cm.
Myslela jsem si, že to je rok narození. Víc jsem přehlídla. Odpovídám paralelně na několik otázek.
Zkuste to, co jsem Vám napsala. Tím nic nepokazíte, jen si prospějete. Každý máme nějaký slabší článek řetězu už rodově. Nevíte, jestli zrovna játra. A pokud vím, když se válčí s alergiemi, tak se v první linii čistí játra. A jak játra, tak oči potřebují hodně Zn - zinku a k jeho uplatnění A vitamin.
Zinek je v dýňových semínkách, plodech moře, játrech, klíčcích a otrubách, houbách, lib.mase, ořechách, cibuli,...
S A vitaminem v kapslích opatrně, snad ho ani bez receptu neprodají, neboť se dá předávkovat. Naštěstí je v přírodní formě jako provitamin A v dušené mrkvi, játrech, žloutcích, petrželové nati, rakytníku, dýni Hokkaido,...
Na oči obklady ze světlíku lékařského. V lékárně je světlík lékařský jako čaj nebo tinktura. Podobně ale poslouží i heřmánek.
Je docela možné, že hodně sedíte u počítače. Oči máte podrážděné od bílé plochy monitoru
a hlava Vás může bolet z nevyspání, oči též, jestliže ponocujete. Také s tou bolestí hlavy
můžete mít problém s páteří, sedíte u počítače jak máte? Ale většinou spánky typicky bolí od očí.
Léčbu bych viděla v zakoupení kapek Hypromélozy, která Vám ochrání oči a vždycky, když Vás
začnou pálit, řezat a podobně si kapku dejte do každého oka. A několikrát zamrkat, aby se to
rozestřelo po oku.
Po otevření zásadně spotřebujte do 5 týdnů, o nic víc !
Chodit dříve spát a ne, až když vidím žluté skvrny, což znamená vyčerpání očí.
Usoudila jsem na základě Vašeho popisu, že pokud nemáte žluté bělmo, že se nejedná o játra,
ale protože nešetříte zrak a málo spíte, oči Vás začaly varovat, že s nimi můžete mít problémy,
pokud se neprobudíte včas..A kupte si při té léčbě šumivý vitamín C 500 mg a každý den si dejte
vodu s vit. C a tím se do týdne uzdravíte.
Kdyby ne, přijdte mi sem vynadat. Že jste mladý, neznamená, že máte oči z ocele.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.