Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dírky v pleti

Od: lenka01 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, prosila bych prosím radu. Mám na na tvářích několik "dírek" nejspíše po vymačkání akné. Ano vím, že si za to můžu sama, ale ve 14 to prostě nešlo nemačkat :/ Nevíte někdo či nemáte zkušenosti jak se toho zbavit či alespoň to zmírnit bez toho aniž bych musela jít na laserové ošetření? Děkuji za každou radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eset*
hodnocení

1x
Moje kolegyně v práci tento problem taky mela, ale ve velkem mnozstvi.Zmirnila ji to regeneracni zinkova emulze Miraclean kterou jsem ji poradila.Ja ho pouzivam asi od roku 2004 na ruzna zraneni po kterych vetsinou zustavaji jizvy,ale i na jizvy uz vznikle a na popaleniny.Pokud se napr. oparite nebo popalite a ihned misto namazate neudela se puchyr.Obcas ho pouziji na cely oblicej misto nocniho kremu.Zinek obnovuje kozni bunky.Na vyrobku ktery je v prodeji dnes tyto dalsi moznosti pouziti chybi.Neuvadi tam ani za je mozny k pouziti i na opary nebo odreny nos od rymy.Ja ho pouzivam snad opravdu na vsechno co je treba zahojit Muzete vyzkouset i nejaky jiny pripravek na jizvy.Myslim ze olej z pupalky je na to urceny.Pokud vam tyto pripravky nepomohou pak asi uz jen nechat v kosmetickym salonu vybrousit.Kolegyně to take nakonec podstoupila,ale jak uz jsem uvedla mela jednu dirku vedle druhy a po te emulzi se ji upravily jen nektera mista.
lenka01
hodnocení

Děkuji Vám za tip.

eset*
24.03.20 00:12
hodnocení

0x
Dírky v pleti

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]