Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zežloutlá výplň na zubech

Od: usmevacek odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

mohu se prosím zeptat na Vaši radu. Když jsem byl malý, tak jsem si hrál na dětském hřišti, když jsem odcházel, tak jsem omylem dvířkama bouchl hrozně velkou silou, že mi zubařky museli udělat výplň do předních zubů, ale zjistil jsem, že mi výplň na zubech zežloutla pravděbodobně konzumací jídla a pití. Je nějaké řešení se toho zbavit? Moc děkuji za každou odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

1x
@jancaak kompozit belit nelze, musi se to predelat, nejlepe zajit vybelit zuby a pak k zubari predelat kompozitem ve stejnem odstinu

hodnocení

0x
Ano na dentální hygieně. Zuby šetrně vyčistí od zubního kamene a pigmentu. Případně vyběli. Dentální hygienistka si s tim poradí. Návštěva dentální hygieny je supr. Teď v době koronaviru mají dentistky dost zavreno. Zubaři též umí ale obvykle se jim tyto obyčejné banální zákroky nechtějí dělat
liska5

Pokud Vám dá zubař doporučení, mohlo by to být zadarmo. Jinak se platí. Co vím, tak od 800,- do 1500,-. Někdy sám zubař nabídne výměnu výplně. To se ho ptejte.

Doporučení jsme měla a platila jsem. Neslyšela jsem, že by dentální hygiena byla na zadanku od zubaře. Potvrzení slouži pro přehled hygienistky o stavu chrupu. Některé pojišťovny zubní hygienu proplácí, třeba VZP u těhotných žen a možná další skupin. Nevím přesně. Na stránkách pojišťovny bude uvedeno
liska5

Mám nového zubaře a ten mi dal v rámci vstupního vyšetření žádanku na RTG a na dentální hygienu.

Mi též na rentgen i na hygienu, ale hygienu jsem musela platit. Žádanka neměla žádný vliv na placení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]