Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Taneční podložka vs hubnutí

Od: janik* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, zajímalo by mě, zda má někdo zkušenosti s taneční podložkou... slyšela jsem, že se při tomto druhu pohybu dobře hudne... Chtěla bych si jí pořídit, ale nevim podle čeho si jí mám vybrat.

Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravim dance pad mam a je to fajnova vec opravdu je to sranda ... zezacatku doporucuji vyzkouset nejaky levnejsi pad z peny ... po chvili se sice proslape ale aspon udivite jestli vas to bavi nebo ne :) potom si myslim ze je lepsi investovat do hardpadu kde jsou ceny nekolik tisicovek.

doplněno 28.03.10 16:31:

nebo sikovny kutil zvladne vyrobit hardpad podomacku staci k tomu jen nejaky levny gamepad (da se koupit i za 100 kacek) a pak drevenou desku a osadit na ni kontakty na naslapavani ... na netu se daji najit navody :) ale opravdu predem doporucuji koupit nejdrive penovy pad na vyzkouseni...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]