Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bez práce kuli Koronaviru

Od: jirinka1 odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, jsem na DPP a budu doma zadarmo..myslíte že mě pojišťovna počká z pojištěním měsíčně platím 2000.
Děkuji. A ještě splácím.. konsolidaci..měsíčně 2000.. nevím jak dlouho budu doma.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Hlavně si ohlidejte zdravotní pojištění.
jirinka1
hodnocení

No právě teď to mám zaplacené další budu platit do 8 dubna. Ale když budu doma bez peněz.
Pokud budete bez práce celý kalendářní měsíc, musíte si buď platit sám 1972kc/měsíc anebo se jít zaevidovat na úřad práce (teď lze poštou bez osobní návštěvy) a nahlásit zvolenou variantu zdravotní pojišťovně. Březen je splatný do 8. Dubna a duben je splatný do 8.kvetna atd...
Vydělal jste si víc jak 10000kc? Do 10000kc se zdravotní neodvádí a musíte si platit sám, pokud nemáte zajištěno jinde
jirinka1
hodnocení

Mám výplatu 10000...a bude se doma jen v této situaci..pak zas práci mít budu.

hodnocení

0x

Když nebudete mít práci, tak se zaregistrujte na ÚP a zdravotní pojištění nebudete muset řešit.

Co se týče splátek konsolidace, neptejte se nás, ale zavolejte si věřiteli a informujte se, zda a za jakých podmínek vám odloží splátku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma koronavir

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]