sice italove ted padaji jak hrusky, ale vetsina ve veku, ktery by zdejsi duchodci mohli zavidet. Italove jsou casto silni kuraci jako tady.., neco evidentne delaji oproti nam spravne, ze se i pres to dozivaji tak vysokeho veku a jsou stale vitalni.
Ona byla někde statistika, že 99% lidí co zemřou (v Itálii) má minimálně jednu další nemoc...z toho (pokud si pamatuji) tak 50% má 3 další nemoci...cca 25% dvě...a 25% jednu..
Zdroj teď nenajdu, ale četl jsem to tuším předevčírem...
Udělejte si do roušky dírku a běžte dál od vchodů. Protože procházet chumlem kuřáků bez roušek u vchodů do nákupních center či podniků není žádný med. Kuřáci jdou jediní, koho ve velkém potkávám venku bez roušky. :/
Akorát tu dírku musíte v době, kdy zrovna nemáte cigaretu v puse vzduchotěsně uzavírat. Jinak by totiž celá rouška z husté tkaniny (někdy i nanotextílie) ztrácela smysl.
Dobrý den. Momentálně nehulím (je zima). Spíše se těším jak se oteplí až si dám na zahradě dýmku patrně s nějakým voňavým tabákem od MacBaren. Bohužel jsem nenašel foto, ale již v dobách epidemie moru existovaly "respirátory" s úpravou na kouření. Návod jsem opět nenašel, ale myslím že si s tím nebude těžké poradit
Nedelam si p*del, kdyz povim, ze se muj pritel dušoval, ze rano cestou do prace potkal ogara, co si zvedl rousku, potahl a vydech s kourem pustil pres rousku . Nehulte, udelate nejlip, plice v kondici se budou jeste hodit .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.