Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V dnešní době rizikové e-shopy

Od: houbes* odpovědí: 6 změna:
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

2x

jak jsem psal i jinde, blb zustane blbem. Malokdo nakupuje tak, ze si vybere nakup, a pak jde porovnavat adresu na poradnu. Kdo to nepozna rovnou, chodi na poradnu az ma problem.

etana*
hodnocení

0x

Někteří podvodníci mají své pseudoeshopy velmi dobře připravené, včetně recenzí na Heurece. Vylézají v dobách zvýšené poptávky, například před vánocemi, nahrabou si a zmizí. Věřím, že člověk nemusí být blbcem, aby naletěl. Nyní se vynořily eshopy s desinfekčními gely a rouškami, respirátory...a když jsem zde na to upozornila, hned mi kdosi odpověděl, že on nakupuje nyní gely bez problému. Dost divné. A jinak reakce nula, takže nejspíš kdo chce kam, pomozme mu tam.

hodnocení

0x

Souhlas s "joudic". Jelikož mám teď dost času, tak jsem se schválně některé ty e-shopy, uváděné v odkaze otevřela. A zjistila jsem, že v takových e-shopech mohou nakoupit jenom lidé, kterým to moc nemyslí. A u některých těch e-shopů, ani není možné najít jejich obchodní podmínky, prostě tam nejsou. Je tam jenom zboží, přemrštěné slevy a možnost zaplacení. Tak když je někdo tak blbý a myslí si, že koupí třeba boty které dříve stály 3 tisíce a teď si ty samé může koupit za 7 stovek a ještě si může vybírat barvu a číslo, tak je to holt člověk s pomalým chápáním. A ten se určitě nepůjde před objednáním nikam poučit a nebude mu to podezřelé. Prostě objedná, zaplatí a přijde si stěžovat, až když nic nedostane. *nevi* A takovým lidem se poradit nedá. Jen mne překvapuje, že jich je i v dnešní době, kdy by mělo být tohle už notoricky známé, pořád takové množství.

joudic*
jako zcasti webmaster mam svuj eshop, narvany vecmi skladem a vesmes super ceny na minimu pres vlastniho robota, cca zisk 10-100 Kc na objednavce, pac mi zas tak o zisk nejde, zivim se uplne jinak, spis jsem to chtel nechat zajet a predat rodicum v duchodu na prilepsenou klidne na moje ICO... ale mam na nem adresu v kontaktech vlastne az ke me domu, aby me vubec heureka vzala. Kdo se nekoukne aspon do kontaktu, je odsouzen nakoupit si predrazene zbozi z ciny, ktere mu prijde za 3 tydny, momentalne v teto situaci az na vanoce, jestli vubec.. nebo odsouzen nakoupit si v krajnim pripade nejake cihly.

hodnocení

0x

Kdo nemyslí, ten narazí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]