Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slabé sucho v krku a nutkání ke kašli

Od: bauerlukin® odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, mám nejaké příznaky toho koronaviru, jako slabé sucho v krku občas se mi chce kašlat a občas mám horké čelo, teplotu nemám. Před pár dny se mi taky motala hlava. Zdá se mi zbytečné kvůli tomuto nechodit do práce, vždyť to je na začátku jara snad běžné ne? Pracuju v nemocnici na oddělení, které se nezaměřuje na staré lidi. Díky předem za odpověď

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Nevím, co chceš slyšet. Na dálku ti diagnózu neurčí ani lékař, natož mi tady. A jako zdravotník bys měl mít dostatečné znalosti o tom, jak se v kterých případech chovat. Vidět za každým zakašláním koronavirus je nesmysl.

Jdi do práce a domluv se se svým nadřízeným.

doplněno 22.03.20 22:06:

Martine, ve svých 64 letech mám už přes 20 let chronický zánět průdušek. Díky němu si musím poměrně často odkašlat. No, podle tazatele mám asi koronavirus v posledním stádiu, že?*smich*

Jen podotknu, že jsem nekuřák.

Já bych to nezlehčoval. Dnes jsem také asi 3x zakašlal. Mám zavolat do Bruselu, nebo raději Hamáčkovi? Je to prostě dilema..

hodnocení

3x

Jaké odpověď by to měla být? Dnes mi 2 zaměstnanci volali, že zítra nepřijdou, páč jim je zle.

Tak se rozhodněte podle svého vědomí a svědomí.

pave*
hodnocení

0x
Zavolej na hygienu.

en*
hodnocení

0x

Když pracujete ve zdravotnictví, tak máte tu výhodu, že tam určitě někoho najdete, komu můžete ráno zavolat a zeptat se, co dělat.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, myslím, že je to dáno i tím, kolik otázek na koronavir jste zde již založil. Zkrátka, čím více se zajímáte o tento problém nebo čím více "hltáte" nové informace z médií, tím je pravděpodobnější, že si najdete příznaky této nemoci. I já se vždy po zprávách v TV prohmatám, změřím si teplotu a chvilku si myslím, že už také marodím (a potom tato "mánie" sama odezní). Zdravím!

vilik*
hodnocení

0x
Minulý měsíc, když jsem četl nějaký internetový článek, jsem si uvědomil, že mě v nejbližší době čeká operace dělohy. Ani jsem předtím netušil, že ji mám, ale symptomy jsou naprosto jasné.
K lékaři se teprve chystám.

hodnocení

0x

Tohle mám už od 29.2. Cvílemi je mi dobře, chvílemi pocit chřipky, písek v krku, zadní zahlenění. Vše až dosud bez teploty. Nebýt koronavir, tak si myslím, že mám svojí každoroční tracheobronchitidu způsobenou mykobakterií. Úplně stejné příznaky. dělala jsem ve zdravotnictví, takže jsem vždy nasadila Klacid a bylo to dobré. Nyní jsem v důchodu, hned napadá coronavir a bez teploty vás ani nenaberou. Tak čekám, co z toho vyleze, ale trvá to už mesíc. a je to na palici,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]