Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, co si myslíte? Opravdu se budou opakovat ročníky? Dost mě to zajímá jelikož nyní jsem ve třetím ročníku, maturitní obor, (mohl sem být už ve čtvrtém, kdybych na to s prominutím ne**al), a právě proto jsem si řekl A DOST! No a teď mám nejhorší známky trojky... A znova do třetího ročníku?... Ufff... V podstatě tedy úplně zbytečná snaha? A zase si představit potřetí tento ročník. :-/
Co si myslíte? ![]()
Vím, že je na tyto myšlenky brzo, ale jen tak se ptám.. ![]()
Díky.
0x
Dokážu si představit, že každý žák dostane v červnu individuální termín k přezkoušení testem a podle toho bude mít známky na vysvědčení.
Je otázka zda v září už bude všechno v pořádku, zda bude odklad pro celé školství nebo se upraví systém výuky např na Australský model kdy je každý doma a výuka je přes počítač.
Teď se čeká cca na dva týdny jak se nákaza vyvine.
- Zakoupené pobyty na léto, koronavir
- Rouška při jízdě na kole při koronaviru?
- Můžu být přenosný koronavirus z balíku z Číny
- Zaplacená dovolená do Turecka a Koronavirus
- Jak dlouho potrvá Koronavirus?
- Bojím se teď zkoušet otěhotnět, koronavirus
- Jak se chránit proti koronaviru. Rady z Číny
- Názory některých lidí na cestování, koronavir
- Koronavirus mohli lidé chytit od hadů
- Kde se dělá test na koronavirus,prý už v léká
- Doprava do práce, koronavirus
- Hlášení u lékaře, viróza bez rizika koronavir
- Koronavir v ČR
- Koronavirus, mám se připravit?
- Koronavirus - jízda na kole
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.