Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sáhnutí do oka, rozmlžené vidění

Od: ls odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

Dnes jsem se porval s někým a on mi sáhl do oka jakoby mi to tlačil směrem do leva, nevím jestli něco s okem mám, protože vidím normalně, ale když zaostřim na věc tak vidím v prostředí mlhu. Nevíte jestli to do zítřka bude ok? Prosím poraďte mi prosím.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Když jsem dostal pěstí já, měl jsem úplně stejný problém. A za několik hodin se to vrátilo do normálu. Už zde tedy máte nejméně 2 případy nasvědčující, že to bude OK. Otázkou je, k čemu Vám to bude, až to s Vámi bude jinak *nevi*.

hodnocení

2x

Z tohoto popisu nelze určit diagnózu ani za předpokladu, že by zde působil primář oftalmologie - cpž se mi však nezdá příliš pravděpodobné. Takže radím - pokud budou obtíže i zítra, budete muset navštívit odborníka - tedy právě oční oddělení.

break
hodnocení

0x
Vidím velký špatný , ale zítra po obědě bude vše v pořádku. Karty nelžou !

houbes*
hodnocení

0x
Nemáte se rvát, neměl byste tyhle problémy.. pamatujte moudřejší ustoupí..

hodnocení

0x
Může to být za pár hodin v pořádku. Dřív jsem se do oka praštil a taky jsem měl rozostřené vidění. Docela mě to vyděsilo, ale druhý den to bylo v pořádku. Těžko soudit jak to bude u vás.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]