Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po vykloubeni prstu otok nemizi

Od: jill odpovědí: 6 změna:
3 týdny po vykloubeni prstu, je prst stále dost natekly, bolí. Otekly je kloub, prst je dost široký, ale ne kvůli krvi. Můžete někdo poradit?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

ja skučel 2 měsíce než to přestalo bolet a otok z prstu opadl zkus to mazat tou ibuprofenovou masti

berger*
hodnocení

0x

Mně chirurg po operaci proti otokům napsal Aescin teva,docela to fungovalo...

dolga*

Jo, to je hodně dobrý pro lidi, co trpí na modřiny a vůbec na cévy a žíly.

dolga*
hodnocení

0x

Prst znehybnit dlahou, nic s tím nedělat, mýt nádobí a podobně...

Nechat týden v klidu a hlavně ledovat...já třeba mám takové pytlíky

z lékárny, s gelem, mám to v lednici a vychlazené si to dávám na kotník,

kde jsem měla zlomeninu a čas od času mi oteče.

Vypadá to takto a upotřebíte to i při teplotách dětí a podobně, protože to není

mokré, jako třeba hadr. Vyplatí se mít to doma, často jsem byla ráda.

http://vool.cz/I7R3b

liska5
hodnocení

0x

Tím vyskočením a návratem kloubních hlaviček se poranily měkké tkáně, kloubní pouzdro, šlachy. To něco trvá, než se to zahojí. Chce to klid a masti nebo gely z lékárny. Někdo dává Heparoid, Ketazon, Voltaren, jiný obklady z kostivalu, nebo to balí do kapustového listu.

dolga2

Jo to je pravda liško.

Heparoid forte mi často zachranoval, když jsem zakopla a měla jsem modré nohy od modřin...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]