Nejste přihlášen/a.
zdravim, kuli viru,nám zavrely práci ale rozhodly se že nas daji do kuchyne ,ja delam jinak sama,pac delam radeji sama než v kolektivu,jsme taková radeji sama,a citim se tak lepe,chtela jsem aby mi dala vedouci do komce brezna dovolenou,ale to zamitla...chce me at do kuchyne než to pomine s 5 lidma ženský vetsinou..to já nesnáším a nechci,mam z toho uplne nervy vždy sem se tomu vyhýbala pac vim jak to chodí...s vedouci se domluvit nedá že bych byla doma to necjde prej..tak bud muset myvat nadobi 12 hodi n a cistit zeleninu.. a byt na pomocná...jsme z toho uplne spatná:/ prosim co mam delat,dekuju
Slečno tazatelko, nevím jak vás oslovit, každou chvíli asi jinak.
Ptáte se dělat? Dobrou radu vám dám. Jste ve zkušební době, tak zítra nebo na první směně v kuchyni řekněte šéfové, že končíte a už nemusíte chodit do práce. Šéfová bude šťastná. Ve zkušební době se dá skončit okamžitě.
To je paráda, konečně se vám splní sen být doma, sice zadarmo, ale to nevadí.
poslyste ,ve zkusebni dobe nejsme už půl roku,chodim tam od září...za prvé, do kuchyne nechci ,pac jsem ráda sama,v zenským kolektivu být nechci,tam se jen pomouvá atd znáte to..ja jsem velmi citlivá hodná dívka..jen mám bohužel problemy s timto...a ano nadávala jsem si že necci stát jen na stejným miste když nesou lidi...radeji doma,ale ted došla ta kuchyn... a me prijde že chtela sme dovolenou ta byla zamitnuta..nechapu proč..rekla jsem že s ebojim i kuli tomu co se ted deje a ona že to mužu chytit i doma atd v kuchyni se jedna baba nudi,tak me tam rozhodne nepotrebuji,takže nechapu tady tohle chování,verte mi že sympatická neni,delá spíše nashcály...omlouvám se za to že chi rady,ale opravdu to není tak že bych chtela být doma zafaramo,jen jsem hledala reseni,jak nebýt v kuchyni, a jak nestát 12 hodin na miste když nejsou ksefty...
Když jsem tady dotyčné odpověděl, na její časté dotazy v podstatě na jedno brdo, že je lempl, tak jsem byl málem zabanován. Ale spamovat se zde evidentně může do alelujá...
@ernie - Vy ji nechápete, chudinku - slečna nespamuje, slečna hledá radu, jak být doma za peníze
@martincakl - Masochisto
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.