Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slevy v marketech ještě jsou?

Od: lee* odpovědí: 13 změna:
Dobrý den, může mi někdo říci, jestli jsou v Marketech ještě slevy, nebo je to zrušeno. Díky

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Bohužel jsou.

hodnocení

0x

Zatím není zrušeno nic.

doplněno 21.03.20 10:00:

@kubinec: Prosím, kde to je "u vás"? Rušení slev včera popřela i vláda, byl to jen něčí návrh, který nebyl přijatý. Pokud dotyčný market zrušil slevy z vlastní i niciativy, je to možné. Ale celostátně nic takového zavedeno zatím nebylo.

hodnocení

0x

u uás už slevy zrušene!

Co znamená u nás? Albert, Globus, Penny, Lidl, Tesco?

hodnocení

0x

A tomu fandím. Jen ať je zruší. A víte co je sranda k popukání, že těm důchodcům to bude vadit nejméně a stejně to zase odnesou oni, jelikož se to hodí na hlavu jim, protože to zrušili proto, aby se důchodcům zatrhlo nemístně řádit a rajtovat u regálů .*smich*

hodnocení

0x

Tak já jsem schválně rozklikla leták Penny a tam teda slevy pořád jsou. Tak snad to bude v obchodě za stejnou cenu, když je to v letáku. Ledaže by to bylo ode dneška státním příkazem nařízeno a oni by to v tom případě asi měli na nějaké tabuli u vchodu, že slevy jsou zrušeny z toho a toho důvod

Hry

Sobota, 21 března 2020Radek

Přihlásit se

Budoucnost slevových akcí v Česku? Ministr Toman zrušení odmítl

16. října 2019, 17:23 — Autor: EuroZprávy.cz / ČTK

Slevové akce se u velkých obchodních řetězců rušit nebudou a nízkopříjmových skupin obyvatel se změny v chystané novele zákona nedotknou. Na Žofínském fóru to dnes řekl ministr zemědělství Miroslav Toman (ČSSD). Odmítl tvrzení prezidenta Svazu obchodu a cestovního ruchu (SOCR) Tomáše Prouzy, který kritizoval změny v navrhované novele zákona o významné tržní síle. Podle Tomana vyvolal Prouza mediální kampaň a lže, ministr požaduje po Prouzovi omluvu.

Tak pozor, tady jsem zřejmě stáhla starý článek. Velmi se omlouvám za desinformaci.

111®
hodnocení

0x

jsem byl v Penny, Lidlu, Tetě a slevy jedou dál..

joudic*
hodnocení

0x
doufam ze ne

hodnocení

0x

To by jako znamenalo,že prodejce nesmí dát slevu na zboží?Že ho nesmí slevnit,ale musí ho prodat za původní cenu i když se třeba blíží konec minimální trvanlivost?Třeba v Penny,bývá dost slev na takové zboží.Nalepí kolečko "sleva 30%".a prodají.To by se mělo zrušit? Co to je za bláboly?

doplněno 21.03.20 20:34:

Jak nebyly myšlené?Tazatel se ptal na slevy v marketech přece!

doplněno 21.03.20 21:45:

Ach jo,zase jsem naletěl .Takže tazatel položí otázku a myslí tím něco jiného.Zajímavý způsob uvažování.

Kaufland slevy na pečivo a zeleninu před koncem prodejní doby,ale tyhle slevy nebyly myšlené

byly myšleny "akční letákové slevy"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]