Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Extra záhada

Od: ahojky* odpovědí: 4 změna:

Jeden kluk z mojí třídy měl na insta story takovou věc že když mu ten člověk něco napíše stačí něco krátkýho tak on mu na to odpoví jako jestli by s tou holkou např. chodil atd... no já to zkusila, což musel být pro něj asi šok, protože já nic takovýhodle nedělám. No on mi na to neodpověděl. Udělala jsem to včera a dneska jsem zjistila že mě přestal na IG sledovat. Proč? to jsem udělala něco tak strašnýho?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Sama píšeš, že musel být v šoku. Neodpověděl a přestal Tě slevodat, protože s Tebou chodit nechce.

figurek*
hodnocení

2x

No to je opravdu extra záhada. Nabízet někomu rande takhle veřejně? Já si myslím, že z jeho strany se nejedná o žádný šok. Spíš o znechucení.

fugass*
hodnocení

0x
1.mezi lidmi existuje něco, čemu se říká osobní kontakt
2.taková věc se přeci říká do očí, ne na nějakou,,takovou" věc jako je nástěnka někde na asocialní síti.
vilik*
No, v dnešní době, kdy i dlouholeté páry souloží raději zezadu, je osobní kontakt opravdu to nejlepší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]