Nejste přihlášen/a.
V několika televizních momentkách byl zmiňován nedostatek toaletního papíru v Australii a i "štěstí" jedné dámy, na kterou se dostalo. I v záběrech z USA byly vidět velké nákupy toaleťáku. Patří to k folkloru a nebo to má nějakou spojitost s C-virem?
V Austrálii jim mohla shořet výchozí surovina a v USA se zásobují kvůli koronaviru. Taky jsem si odnesla veliké balení. Jestli pravidla přitvrdí a nebude možné vycházet, tak jsem zabezpečena. Život je boj!
Už jsem tady o tom psala několikrát. Lidé ho vykupují, protože si ho dávají do těch roušek jako filtr. Prý je to hodně účinné. Přišli na to v Číně, tam byl také vykoupený toaletní papír jako první a když to tam propuklo, tak také měli nedostatek těch respirátorů. Vypomáhali si tím toaletním papírem.
Jsem slepá, nebo nemají nic na puse?
Jinak si myslím, že oni si ho dávají jako vložku do roušek,
protože roušky nemají ani oni, vyrábějí si je také - to všude,
nikdo tohle nečekal. Naši mladí si šily roušky a dávali si ho tam také.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.