Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zajímalo by mne jak to bude s prací? Když bude spousta lidí v karanténě.. Díky Přece některé obchody a nemocnice musejí mít otevřeno ne?
Samozřejmě...
Pracovníci zajišťující nezbytný chod státu (nemocnice, elektrárny, vodárny, hasiči, zásobování atd.) budou chodit do práce.. i kdyby byl vyhlášen (kvůli několika procentům exotů) úplný zákaz vycházení.
Zrovna dnes u nás na dětském hřišti pán cca 35 roků s dvěma předpokládám syny - cca 7 a 10 roků, hráli si fotbálek, houpali na houpačce - všichni bez jakékoliv ochrany. Na můj dotaz zdali mu něco říká "nařízení vlády" mi povýšeně odvětil " máte nějaký problém?". Tak jsem jej znovu upozornil na nařízení vlády a tak se sebrali a odešli zřejmě domů . A nepředpokládám, že by mne chválili za upozornění
Na to se ale Vy můžete vykašlat a dobře jste udělal a měl by se takto zachovat každý a být důsledný a nedat pokoj, dokud takové jedince nedonutí k ústupu.
daniela1 dnes 21:30
Celkem zbytečné řeči.
Stačí si představit, až se to rozhoří víc, co nastane...Myslím, že také nechápete, že takoví nezodpovědní frajeři Vás můžou svým přístupem i zabít, nebo Vaše blízké. Já chápu, že vypatlaných čechů je pořád hodně a kvůli nim, jejich neukázněnosti to odnesou jiní, kteří tu nemoc dostanou. Četla jsem dnes, že jedna vypatlaná dostala 10 000 pokuty a měla by ještě dostat pár facek navrch. Aby se jí rozsvítilo, že debilů budou celé hřbitovy, ale bohužel i jejich obětí.
to už pracují nyní , vytvoří se skupiny , které se střídají, třeba údržba osvětlení komunikací, jedni dělají jeden týden, druzí následující týden...
Např. v jaderné elektrárně je to prý tak, že pracovníci jednotlivých směn se při střídání nestýkají. Dávám to jako příklad. Určité "nouzové" fungování lze zajistit. Ale je otázkal kolik bude celkový "účet" - celostátně. Odhaduju součet deficitů letošního a příštího rozpočtu minimálně 300 miliard.
Správně, my v Praze děláme naprosto kulový. Tak na to nezapomeńte, až sem pojedete škemrat, ať vám zachrání v nemocnici dítě - například.
Ani jedno - všichni se válí v kancelářích za dlouhý prachy Tyhle práce dělají náplavy - kdy se přistěhujete?
A kdo myslíte že to všechno dělá? Vy jste jak ty pitomci za povodní, co Pražákům přáli vytopenej Karlín, protože usoudili, že tam bydlí samí finančníci a milionáři. Tohle tu chybělo, tvor, co vytasí boj vesnice proti městu, starých proti mladým. Někteří by fakt zasloužili za uši.
Trochu se pletete. Jsem Pražák a mám cosi s FN Motol. Ale vím, že když 80% vybraných Pražáků zůstane měsíc doma, nikdo kvůli tomu neumře.
Silně o tom pochybuji, protože kdo kdy dělal v Motole, byl na to pyšný a idiotů mezi nimi moc nebylo.
jedubabicka dnes 20:00
etana
Já blízko bydlím, kdyby ra252 pracoval v Motole, tak bych si ho určitě všimla...
Mám osmý smysl na exoty...z Prahy...
Už dlouho jsem se tak nezasmála...
tak zdravotníci mohou karanténu trávit v práci, pokud nemají klinické příznaky nemoci. musí dodržovat několik pravidel, jako například nosit respirátory FFP3 bez výdechového ventilu a každých osm hodin je měnit, trávit čas na jídlo a oddech v samostatné místnosti bez jiných zaměstnanců, necourat se po nemocnici zbytečně, nelézt k pacientům, o které se zrovna nestará... ale pracovat mohou, pokud to zaměstnavatel vyhodnotí jako nezbytné. zdravotníci mají samé výhody a pozitiva
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.