Dobrý den , v práci chci dát výpověď v září abych skončila posledního listopadu,nastoupila jsem 1rijna.2019. jde o to že chodíme 12tky a víkendy 6hodin tudíž nám chybí hodiny...dověděla sem se to až v únoru a ne hned...to nám na začátku nerekly že budou chybět ,měla jsem za to že ten plat bude odpovídat tomu i když budeem chodit vikendy zkrácene. Nebo dejme tomu že bych skončila i dříve...ale zas bych neměla podporou ale třeba si nasla hned práci během dvou měsíců... Kolega má dovolenou červenec a srpen a vedoucí chce a ychom si tak nadelaly hodiny kdZ bude mít dovolenou tak já pujdbu mou směnu a ještě za něj a tak si je nadelam..jak by to teda bylo kdybych dala výpověď třeba v dubnu? Jak bych si pak hodiny nadelala? Musela bych si ne vůbec nadělávat? Děkuju
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.