Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Korona vs agentura

Od: jsjs odpovědí: 2 změna:
Jaké práva mám když jsem pod agenturou a ta na zaklade korony nám narizuje buď výpověď dohodou nebo osetrovne nebo neplacené volno? Nic z toho se mi nelíbí dle mě mám být doma na 60%jak to tedy je? Smlouva na dobu určitou do cervna

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud je to hlavní pracovní poměr, tak předpokládám, že by to mělo být 60% mzdy . Pro některé firmy asi budou státní kompenzace ve výši 80% mzdy, přičemž zaměstnavatel by měl vyplatit 100%. Ale to se asi bude týkat jen určitých firem a agenturního zaměstnávání pravděpodobně ne.

hodnocení

0x

Dnes jsem něco zaslechl v televizi, že agenturní zaměstnanci nemají nárok na nic. Pouze kmenoví zaměstnanci firem 60% platu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]