Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se uklidňoval Winston Churchill?

Od: bauerlukin® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, četl jsem o Winstonu Churchillovi, který se prý dokázal nějakou technikou natolik uklidnit, že se dokázal dost vyspat přes celý den. Jaká to je technika? V souvislosti s touhle krizí by se to docela hodilo. Díky

doplněno 19.03.20 17:20:

Tedy nechtěl jsem napsat celý den, ale celou noc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

"Můj denní režim: do 11,00 úřadování v posteli, po obědě hodina spánku, celý den alkohol a doutníky. Tak jsem porazit Hitlera!" - Winston Churchill

hodnocení

4x

Whiskou a doutníkem.

fugass*
hodnocení

2x
Technika 10tileté skotské. Nebo brandy.

hodnocení

0x

Před pár týdny šel v televizi film Nejtemnější hodina a tam jste ho mohl vidět, jak úřadoval z postele, oblékal se s doutníkem v ruce atd. I těch litrů whisky co vypil...doporučuji se podívat na tento film.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]