Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strašně se ho bojím

Od: majka22 odpovědí: 17 změna:

Mám už delší dobu problémy ve vztahu, dá se říct několik let, omluvte moje chyby, přes slzy nevidím, ale možná to je poslední možnost, jak se s vámi spojit, každopádně konečný výsledek je ten, že se ho bojím straně bojím, strašně bojím, teď odešel do hospody, nevím co se stane , až se vrátí, máme větší děti, ne dospělé, nemám kam jít, někdo z nás musí umřít, nevím co mám dělat, já už dál nemůžu...

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Majko, běžte pro začátek aspoň k sousedce, nebo k rodičům. Pak se spojte s linkou pomoci při domácím násilí.

donalinka.cz/...

rosa-os.cz/...

volny.cz/...

evahurychova.estranky.cz/...

lidka*
hodnocení

2x

Majko,máte děti, tak neudělejte něco, co byste už nemohla vzít zpátky. Moc vás o to prosím. Řešení se najde - uvidíte. Chce to jenom najít odvahu a z tohoto nešťastného svazku odejít. Já se večer určitě k vašemu příspěvku vrátím a budeme přemýšlet, jak nejlépe to zvládnout. A jistě poradí i další. Držte se a nedejte se strhnout k něčemu, co by vám a dětem ublížilo. *mala*

sebod*

Majko, jak Ti radí děvčata nade mnou. Sbal děti a sebe a PRYČ. Nečekej na to, až se vrátí. Znám to. I já jsem kdysi takhle utíkala z domu. A udělala jsem tu chybu, že jsem se zase vracela. Nedělej žádné hlouposti *stop*. Mysli na děti, mysli nato, že MUSÍ BÝT LÍP! :)

marenka*

Bude líp, věřte tomu. Já našla odvahu až po 8mi letech= rozkopané ledviny..doživotní problémy, vyražené přední zuby,přeražený nos-jizva atd. atd. Dnes mám super chlapa, který neumí uhodit snad ani do stolu *frajer*

kytka*
hodnocení

2x

Nepodceňuje to Majko, máte děti, které Vás potřebují, nehazardujte s Vaším a jejich životy. Prosím odejděte, raději hned jak radí kolegyně zde, zavolejte si pomoc , nějaký azylový dům a nečekejte až se vrátí. Nemůžete žít v takovém stresu. Moc Vás prosím nečekejte. Držím palce,

Víte, že nemůžete čekat nic dobrého, když zůstanete kde jste. To není život, to je přežívání a to NE*stop*

pt®

Moc nás všechny pozdravuje Majka, zatím ji musí dát odborník dohromady a pak uvidí, jak dál. Určitě se nám ozve. *klik* Moc ji držím palečky *srdce*PT /stařenka/

doplněno 12.04.10 21:05:

Ano, zatím je v pořádku i s dětma. PT

Také držím palce, pozdravujte ji od nás PT, že na ni myslíme, a že bude líp...Mám kamarádku, která toto trpěla hodně let, než dokázala odejít. Dnes říká, že ztratila zbytečně 10 let života, hlavně mít tu odvahu! Držím pěsti!*slunce*

marenka*

To je krásná zpráva, že je Majka v bezpečí *ua*. Ve mě úplně hrklo, když blikalo u této otázky "nové". Tohle nové beru s radostí, teď už bude jenom a jenom líp *palec* Pozdravujte jí taky prosím a vyřiďte přání brzkého "zotavení". Děti jsou v pořádku? *modla*

marenka, jak víte, že je Majka v bezpečí? Jak to víte? *sok*Kde to je napsáno? je to tak strašné a já na Majku myslím. Ale ještě je strašnější, že to musí řešit ona sama, že ji nikdo z nás nemůže pomoci. *plac*

marenka*
Z odpovědi Pt-stařenky výše
Moc nás všechny pozdravuje Majka, zatím ji musí dát odborník dohromady a pak uvidí, jak dál. Určitě se nám ozve. Moc ji držím palečky PT /stařenka/
doplněno 12.04.10 21:05:
Ano, zatím je v pořádku i s dětma. PT

malvinka*
hodnocení

1x

co zkusit linku psychopomoci 224214214

nebo 224610744 www.profem.cz

azylový dům v místě bydliště

AA anonymní alkoholici aacesko@seznam.cz 224818247

fidonet*
hodnocení

0x

To je hodně špatná situace. Dávejte na sebe pozor, držíme vám všichni palečky. Od takové osoby honem co nejdál. Tam rozum a argumenty nemají účinek ...

miley002*
hodnocení

0x

Zkuste jít ke známým,nebo jestli máte nějaké peníze tak prozatím do hotelu nebo penzionu.

majka22
hodnocení

Ahoj, vaše odpovědi mi přišly na mail, není možné nezareagovat, v tuto chvíli jsem v pořádku a musím věřit, že pod dohledem odborníka to vše zvládnu. Ani nevíte, jakou jste mi dodali sílu, vše se mi pak zdá jednodušší. Moc vám všem děkuji. Pěkný den.

marenka*

Majko, tak než se nám ztratíte, což je mi velice líto *plac*Chci Vám říct, že ačkoli se Vám dnes vše zdá hrozně moc těžké, věřte, že v sobě tu sílu najdete ;) Je dobře, že máte i podporu odborníka a přeji Vám, opravdu ze srdce přeji, ať se co nejdříve vše v dobré obrátí, ať žijete spokojený klidný život, jaký si zasloužíte. Moc Vám držím palce! Hodně štěstí *srdce* Marie J.

taran*

Nějak tomu nerozumím, z jedné strany to chcete zvládnout s pomocí odborníka a na druhé straně : kdyby mohl tenhle dotaz, nebo spíš prosbu o pomoc komplet smazat. Je to jen kvůli mému bezpečí. Moc vám všem děkuji.- Tak jak to je?Že vás ten parchant dusí dál a odborník je nanic, pokud nějaký je.?Tudy milá paní cesta nevede,jedině do pekla.*zed*

Možná, že jsem to blbě pochopila, ale odborník je někdo úplně jinde. *placni* Majko, muselo to být hodně zlé. Už jsem si říkala, že naše rady k ničemu nevedou. Že vpodstatě žena ví, co má dělat a co má udělat. Ale ještě k tomu nedozrála. Mám pocit, že spousta žen se ještě k tomu nedoplakala a ten surovec ji tam ještě nedomlátil. Všimli jste si, kolik takto podobných dotazů už tady bylo? Ani se mi nechce je hledat a jmenovat. A jen diskutovaly a surovce omlouvaly a hledaly jen někoho, komu si poplakat.*modla*A Majka je první, která to začala řešit. Je moc dobře, že jí zůstal ještě zdravý rozum.*modla*Majko budu na vás hodně myslet a kdybych mohla jakkoli pomoci, nezaváhám ani chviličku. Přeji vám hoooodně štěstí a hooodně sil.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]