Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Moje kamarádka- doručovatelka mě dnes řekla, že balíček do ruky mě nepřinese, pouze hodí oznámení do schránky. Balíček byl odeslán dnes, tak uvidím. Ale čekám ještě jeden a ten pátý den leží podle podacího čísla na podací poště ani se nehne. Je to listovní zásilka na dobírku, prioritní. To znamená za dražší poštovné, kdy by to mělo být dodané do druhého dne. Je v tuhle chvíli jedno, jestli si pro to budu muset na poštu. Ale jak už bylo zmíněno, lidi se budou kupit na poštách, tak to moc nechápu. A i když prodlouží dobu uložení na 30 dní, tak to nic nevyřeší. Do 30 dnů problém s virem vyřešený nebude. Zatím tedy nic nebudu objednávat, jen nějak musím pořešit tyhle dvě zásilky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.