Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Respirátory FFP3 z Číny

Od: cechovsky odpovědí: 6 změna:
Dobry den nevite zda se daji objednat nekde z ciny na ali jsem nic nenasel,diky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Na ebay jich je fura... Ale samozřejmě dlouhá dodací lhůta a čert ví, zda je to opravdu FFP3 nebo napodobenina...
Respirátory FFP3 z Číny
mytrix*
To v žádném případě nejsou ffp3

hodnocení

2x
Oni i všeho uvádějí normu kn95 která odpovídá 2.5 mikrometru což je proti prachu ale viry projdou. Dokonce teď už je u každého respiratoru na aliexpress vysloveně poznámku not for antivirus což mě celkem překvapilo protože ještě před týdnem měli většinou v popisu pravý opak.

hodnocení

0x
Tak N95 je vlastne to same jako KN95 a tedy norma FFP2.
Bohuzel vetsina co se prodava jak CR tak i jinde ma sice napsano jak je to pekne ffp3, ale kdyz kouknete co je tam opravdu napsane...
Ano ffp3 se daji sehnat, nasel jsem na sbazaru napriklad, ale minimalne 100ks. Jinak se oficialne prodavat nemuzou!
Zeť na jeden takový inzerát odpověděl a vše bylo v krásných a růžových barvách až do chvíle, kdy řekl že si to vyzvedne osobně. Najednou prodejce zmizel a přestal komunikovat. Tuším že to bylo někde v Semilech.

@totak

Myslíš ty FFP3? To co jsem našel já tak se mi zdá, že bylo Brno. Každopádně podstatu jsi asi vystihl *ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma FFP3

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]