Nejste přihlášen/a.
Souhlasíte,že by se chlapi měli oholit?(ještě decentní knírek ano,ale plnovous...)Ve vousech prý ulpívájí prah,bacily atd.Je určitě hygieničtější mít čistou a holou tvář!Vzkaz pro naše hygienyky-vousy dolů!
I to je řešení,až se prokáže,že ve vlasech a vousech bacily"bydlí"...Tak vlasy asi né,mě de o to že vousy zachytávají prah a máme je blízko úst.
"...že vousy zachytávají prah a máme je blízko úst."
No právě, zachytávají prach, který bychom jinak vdechli. Takže takový přirozený filtr. ![]()
Mám krátký plnovous nějakých 45 let a oholit si ho rozhodně nehodlám. Umíte si představit, kolik už jsem za tu dobu ušetřil za žiletky? Jednou za 14 dní zastřihnu na 6 mm a jsem v pohodě.
Nesouhlasíme a po smrti vám rostou ještě dva dny vousy stejně!![]()
Rostou. Prokázaná neblbost.
@dvd99: Přečti si něco málo odborné literatury, abys do smrti nežil v bludu. Nehty, vousy a vlasy po smrti dále nerostou (ani 5 minut!).
Každý se nějak živíme, až budeš dělat myče mrtvol, tak budeš mluvit jinak.
Na vlasech a nehtech to není rozeznatelné. Ale na tváři ano.
Ona teorie a praxe bývá jiná.
Jsem taky pro holení. Protože jistě všichni víte, že za krále Holce byla za groš celá ovce. Tedy za bezvousého krále bylo velice lacino. A protože dějiny se opakují, když budou všichni vyholeni, třeba opravdu zase bude ta ovce za groš. A já skopové moc ráda.
Jaga.
@houbes: ony se dají vousy normálně umývat, každý den, potom tam žádný bordel není. Že je někdo prase je věc jiná ![]()
Což je sice pravda, nicméně je to zcela fuk, protože roušky a to nejen DIY jsou určeny hlavně k tomu, aby člověk neprskal aerosol na ostatní. To většina lidí dokáže ústy či nosem - a ty zakryje rouška nezávisle na fousy/nefousy. Jenže - jak vidno, některým už z té koronavirové informační smršti začíná hrabat ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.