Nejste přihlášen/a.
Souhlasíte,že by se chlapi měli oholit?(ještě decentní knírek ano,ale plnovous...)Ve vousech prý ulpívájí prah,bacily atd.Je určitě hygieničtější mít čistou a holou tvář!Vzkaz pro naše hygienyky-vousy dolů!
I to je řešení,až se prokáže,že ve vlasech a vousech bacily"bydlí"...Tak vlasy asi né,mě de o to že vousy zachytávají prah a máme je blízko úst.
"...že vousy zachytávají prah a máme je blízko úst."
No právě, zachytávají prach, který bychom jinak vdechli. Takže takový přirozený filtr.
Mám krátký plnovous nějakých 45 let a oholit si ho rozhodně nehodlám. Umíte si představit, kolik už jsem za tu dobu ušetřil za žiletky? Jednou za 14 dní zastřihnu na 6 mm a jsem v pohodě.
Nesouhlasíme a po smrti vám rostou ještě dva dny vousy stejně!
Rostou. Prokázaná neblbost.
@dvd99: Přečti si něco málo odborné literatury, abys do smrti nežil v bludu. Nehty, vousy a vlasy po smrti dále nerostou (ani 5 minut!).
Každý se nějak živíme, až budeš dělat myče mrtvol, tak budeš mluvit jinak. Na vlasech a nehtech to není rozeznatelné. Ale na tváři ano.
Ona teorie a praxe bývá jiná.
Jsem taky pro holení. Protože jistě všichni víte, že za krále Holce byla za groš celá ovce. Tedy za bezvousého krále bylo velice lacino. A protože dějiny se opakují, když budou všichni vyholeni, třeba opravdu zase bude ta ovce za groš. A já skopové moc ráda. Jaga.
@houbes: ony se dají vousy normálně umývat, každý den, potom tam žádný bordel není. Že je někdo prase je věc jiná
Což je sice pravda, nicméně je to zcela fuk, protože roušky a to nejen DIY jsou určeny hlavně k tomu, aby člověk neprskal aerosol na ostatní. To většina lidí dokáže ústy či nosem - a ty zakryje rouška nezávisle na fousy/nefousy. Jenže - jak vidno, některým už z té koronavirové informační smršti začíná hrabat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.