Nejste přihlášen/a.
Prišel jsem z práce a v noci chci odjet autobusem domů. soused mi tu plaší že bez ROUŠKY pokuta. Tak jak prosím? Stačí jen šála pořadně kolem ust a nosu? Jsou někdy případy kdy člověk musí namísto šály nosit vážně ten respirátor nebo roušku? Kde mam jako tu roušku sehnat, nejsou vykoupený už?
Dobrý den, nejde o zákon a nikdo Vás pokutovat nebude - jenom (když nebudete mít zakrytý obličej viz rady výše) je velice pravděpodobné, že Vás řidič do autobusu vůbec nepustí. Zdravím!
ra252 - čtěte příspěvky pozorněji.
Začíná mi být úplně jedno, co sem lidé píší a doufám, že se jedná o velmi malé procento lidí, kteří se chovají nezodpovědně. Protože jsem poslouchala celé odpoledne radio a tam se vyjadřovali lidé, kteří se chovají jinak, názory mají jiné a tak jsem došla k názoru, že nemá smysl, abych si dělala starosti kvůli několika exotům, kteří se tady prezentují jako například Lada1, který plánuje navštívit dceru vlastním autem a místo roušky si vyhrne rolák. Nakonec je to jeho život, ať si s ním dělá co chce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.