@alena350 Jídlo jsem jedl normálně už bez zvracení ale mám lehký průjem, ne úplnou vodu, mám takové nadýmání v břichu před chvílí jsem se hodně napil sodovky a potom se mi podařilo si říhnout a na chvíli se mi ulevilo je mi lépe než předtím, ale menší tlak se vrátil.
Berte probiotika a pokud se to do pár dní nezlepší, běžte k lékaři. Zatím opravdu dietu, suchý rohlík, rozvařenou rýži, rozvařené jablko a jako největší kulinářký požitek bramborovu kaši (bez másla a mléka) se šunkou.
Proč jen dnes ta děcka nemluví s rodiči... Je ti 15, poraď se s mámou a případně zavolejte svému lékaři. Snad není tak trapné říct, že jsi zvracel a bolí tě břicho.
petr456*
Já se svojí mámou bavím často a že jsem zvracel to ví
Řekni to mamce a poraď se s ní. Pokaždé, když jsem zvracela - díkybohu, snad jen 5x v životě, mě bolelo v krku ještě 2 dny. Takže krk může být podrážděný žaludeční kyselinou a křeči při dávení. Jez jen suchý rohlík, dětské piškoty, vařené brambory, banány (ty až na 2. den). Pij čistou vodu a neochucený černý čaj. Jez malé porce, pij po pár hltech, postupně. Odpočívej. Do týdne by to mělo být lepší. I tak bys měl jít k doktorovi, nebo aspoň mu zavolat. Přeci jsi ještě dítě, aby ti nic horšího nestalo.
petr456*
Jsem z Litovle a právě teď jsme ohniskem koronaviru na Moravě a možná i v čele ČR takže tu doktoři neordinuji.
ladycat*
Tak případně zavolej na 112, jen kvůli radě - pokud bys zase zvracel nebo průjmoval (5 a víckrát denně řídká stolice s bolestí břicha). Jinak platí to, co jsem napsala. Máš "prázdniny", můžeš ležet a odpočívat. Mělo by to přejít. Asi jsi snědl něco špatného, co ti nepadlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.