Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Postazdarma.cz - recenze

Od: clayman® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,
další nákupní galerie, která se tváří jako eshop, Postazdarma.cz

Viděl jsem jejich reklamu na Idnes.cz, takže je znát, že současnou příležitost kují stůj co stůj. Zboží opět jako z Ebay a Aliexpress jen navýšené o tučnou provizi. U Postazdarma.cz je zajímavý majítel: Společnost: ShipGratis Limited se sídlem Shing Yip Street 7, Hong Kong

No, nepřijde mi to seriózní. Označuje se za internetový obchod a hned v další větě jako zpostředkovatel či poskytovatel. Doba doručení 15-40 dnů ve více zásilkách po jednotlivých druzích, takže jasná Čína s přirážkou! A opět aktuální zboží, o které je zřejmě zájem. Myslím, že bude hodne zklamaných zákazníků...

Postazdarma.cz - recenze

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

S touhle firmou mám strašné zkušenosti. Předlovi v květnu jsem u nich objednala kovouvou vrtulku, chtěla jsem ji vnukovi za vysvědčení. Urgovala jsem dodávku a bylo mi řečeno, že netuší, odkud a jak dlouho zásilka jde. Přišla koncem srpna, tedy za čtvrt roku. *zed* Nepoučila jsem se a objednala si v říjnu zelinkavé pepitko, rozšířenou halenku. Přišla puntíkovaná, tmavě zelená košile cca na 10ti leté dítě, materiál jako na pláštěnku. Odesílatel nějaké čínské znaky! *alene* Už jsem se dostatečně poučila. Když vidím jejich logo, tak se osypu.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, no, není to nic nového. Tyto "obchody" (postazdarma nebo postovnezdarma) fungují již dlouho. Já mám jejich nabídky už delší čas ve schránce zablokované, resp. ve Spamu (myslím, že mají kromě domény cz i doménu eu a snad i jinou). Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma postazdarma

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]