Nejste přihlášen/a.
Netušíte, zda se viry mohou udržovat v jídle? Chodil jsem střídavě na obědy do místních restaurací a jídelen. Většina je nyní zavřená, jídelna vaří obědy na odnos. Jenže paní, co jídlo nabírá byla bez roušky a netuším, jaké hygienické podmínky mají v kuchyni, když jídlo poprskají. Tak jsem se rozhodl raději jídlo nebrat, ale jsem naprosto neschopný kuchař, tak znovu řeším, jestli obědy na odnos nerisknout.
V momentální době bych vubec žádné jídlo rozvozem,donáškou přes okýnko atd...Neriskoval.
Nikdo z nás nemá tušení co se v zákulisí kuchyně a přípraven atd dějje.Kde se co válí,kdo na to šahá,prská,měl roušku a rukavice při přípravě? Kdo to pak balí? kde se válí tácky,krabice prostě je toho moc.
Prostě do zákulisí není vidět a nedělám si iluze že jsou všichni ve "skafandrech" a top hygienickém zabezpečení.
Nedráždil bych hada bosou nohou...
Děkuji všem za odpovědi. Mně těch paní bylo i líto, smutně koukaly a asi se bojí o práci, tak jsem chtěl podpořit podnik, kam jinak běžně chodím jíst. Mám mikrovlnku, ve které jsem jídlo "převařil", ale máte pravdu, asi není dobré to teď riskovat. Podobně kavárny a cukrárny okolo, mají otevřené okénko a prodávají na cestu kafe, ale nemůžete jich cestou z práce vypít pět, tak podporu rozkládám. Zrovna jestli zkrachují cukrárny, bude mi jich líto, protože v širším okolí máme jen dvě a už tak si konkurovaly.
Je vidět že máte dobré srdce.Ale bohužel je to situace a složitá doba kdy city musí stranou.
A zrovna cukrárnu a nějaké prodávání dveřma nebo oknem nebo rozvážení zákusku bych zatrhnul.To je stejné jak to jídlo.
Ale jídlo ještě nooooo pro nějaké duchodce nebo kdo je sám tak se dá přimhouřit oko.Ale zákusky myslím nejsou životně duležité ted...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.