Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na zkušenost s ústní sprchou. Zubař mi doporučil používat mezizubní niť a mě napadlo jestli by nebylo lepší si každý večer po čištění zubů pořádně propláchnout mezizubní prostory ústní sprchou. Celkem se mi zamlouvá TrueLife AquaFloss Compact. Je malá a nemá takovou tu velkou základnu s nádržkou na vodu. Využíváte někdo ústní sprchu a řekli byste, že to k něčemu je? Díky za odpovědi.
Zubní sprchu používám cca 10 let.Značku Waterpick 70-E.Neodstraní ani zubní plak,ani bakterie.Odstraní ale zbytky jídla z mezizubních prostorú,ale hlavne vyčistí prostor pod mústkem a v mém případě implantátú.Musí se často čistit od vodního kamene,protože trysky,hadičky,ústrojí je tenké a náchylné na usazování a ucpání vodním kamenem.V jiném případě nemá smysl,protože nejúčinnější na vyčištění zubú je kartáček,mezizubní kartáček a zubní nitě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.