Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s ústní sprchou

Od: becanky odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na zkušenost s ústní sprchou. Zubař mi doporučil používat mezizubní niť a mě napadlo jestli by nebylo lepší si každý večer po čištění zubů pořádně propláchnout mezizubní prostory ústní sprchou. Celkem se mi zamlouvá TrueLife AquaFloss Compact. Je malá a nemá takovou tu velkou základnu s nádržkou na vodu. Využíváte někdo ústní sprchu a řekli byste, že to k něčemu je? Díky za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

2x

Zubní sprchu používám cca 10 let.Značku Waterpick 70-E.Neodstraní ani zubní plak,ani bakterie.Odstraní ale zbytky jídla z mezizubních prostorú,ale hlavne vyčistí prostor pod mústkem a v mém případě implantátú.Musí se často čistit od vodního kamene,protože trysky,hadičky,ústrojí je tenké a náchylné na usazování a ucpání vodním kamenem.V jiném případě nemá smysl,protože nejúčinnější na vyčištění zubú je kartáček,mezizubní kartáček a zubní nitě.

hodnocení

1x

Ústní sprcha mezizubní nit nenahradí. (To jsem si nevymyslel, to je názor mého zubního lékaře.)

figurek*
hodnocení

0x

co jsem zaznamenal doma. Ústní sprcha zbytečná věc, která rychle skončí někde úplně dole v šuplíku.

becanky
hodnocení

0x

Tak to jsem právě čekal, že to má dost velký tlak, aby to dokázalo i vyčistit zuby. Rozhodně to nechci vyměnit za kartáček a mezizubní kartáček. Možná tu sprchu koupím jenom jako další věc, pokud to vypláchne zbytky jídla, tak to taky nebude špatné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]