Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, pokud mám nějaké střevní potíže není mi Dobre a potřeboval bych od doktorky neschopenku. Nechci tam chodit osobně při aktuální situaci stačí když ji zavolám a poprosím o vystaveni neschopenky? Myslíte ze s tím bude mít nějaký problém nebo mi to vystaví. Má někdo zkušenost?
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
maky®
2x
Mám takovou zkušenost, když jsem byla ještě v pracovním procesu, dostala jsem střevní chřípku. Zavolala jsem obvodní lékařce, že jaksi nemohu přijít pro neschopenku a do práce to také není možné. Řekla, at přijdu, až to bude možné a že vystaví neschopenku zpětně.
vilik*
1x
Ze včerejška, popisoval mi princip jeden kolega. Zavoláte nebo napíšete lékaři mail, lékař vás kontaktuje a buď ve výjimečném případě vystaví pracovní neschopnost hned (asi pouze v případě respirační choroby bez vážnějších obtíží), nebo sdělí čas, kdy máte přijít do ordinace.
Zřejmě to bude asi mírně odlišné podle zvoleného režimu každého lékaře.
Zřejmě to bude asi mírně odlišné podle zvoleného režimu každého lékaře.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]