Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč nemůžeme zůstat doma?

Od: romanaaaaa odpovědí: 22 změna:

dobrý večer, delám v nemocniici v kafe baru,stridam se na 12 hodin s jednou kolegyni...vedouc íríkala že mi v pátek reken co bude dál pac tam nikdo nechodi už, a kávu mám prodávat pouze personalu,ale ne lidem...tudiž tržba neni a já za 12 hodin vystojim dulek a nemám co delat...řekla sem ji tak zustaneme doma, a budeme mit mensi plat mi to nevadi, a ona na to hned že ne ,že to nejde...nechapu proč by to nešlo,dyž polovina lidi je doma kuli korone... řekla mi že bud si vemu dovolenou nebo pujdu delat do kuchyne tam...coto jako je? do kuchyne nepujdu ,nebavi me to, a cibuli 12 hodin krájet nebudu,nebo mejt nadobi...proč proste nechce nás nechat doma,když neni co delat? nechapu,dekuju a jak se bránit

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

13x

Když pominu váš projev, tak nechápu čemu se chcete bránit? Že za nic nedělání dostáváte 100% plat?

hodnocení

8x

Jsou holt zaměstnání, kdy lidé do práce chodit musí za každé situace. Vy si zde stěžujete opakovaně na poměry v zaměstnání, tak ho změňte pokud si myslíte, že jinde to pro Vás bude lepší. Nic Vás nebaví, z lidí jste psychicky zdeptaná, vedoucí Vás šikanuje a nařizuje Vám střídat oblečení..Teď po Vás chtějí dokonce práci. Ale Vy máte na výběr - vezměte si dovolenou, pokud nechcete pracovat. Neberte to ve zlém, ale opravdu vyhledejte odbornou pomoc k vůli té své psychice!

doplněno 18.03.20 15:26:

Já jsem Vám radu dala - vezměte si dovolenou, když Vám ji umožňují. Nabídli Vám náhradní práci, kterou nechcete. Vy chcete být doma za 60%. No, víc se k Vašim příspěvkům ani vyjadřovat již nehodlám!

romanaa
hodnocení

myslim že vi sama byy jste si tam mela zajjit,chci jen radu, a vy na vsecko odpvídáte stylem zejdete si k psychologovi...sama neumite poradit tak to resite psychologem...

hodnocení

2x
Buďte ráda, že máte práci a příjem. Někteří jí teď ani nemají.

break
hodnocení

2x
Tak se třeba zeptej kuchaře nebo servírky. Ti vůbec neví, co bude dál a jestli hospodu nezavřou a oni neskončí na dlažbě a buď ráda, že se nestykas s lidma. Máš peníze, máš práci, máš klid při práci. V tyhle době je něco takového luxus...

hodnocení

2x

Možná to kafe jednou pomůže doktorovi, aby i přes totální vyčerpání ošetřil vás nebo vaše blízké.

hodnocení

1x

Já se jen divím, že se nebrání vaše vedoucí *smich*

poradte.cz/...

donpapa
hodnocení

1x

Pokud sloužíte zdravotníkům, pak to je záslužná činnost. Tomu byste se bránit neměla.

romanaa
hodnocení

nesloužim,prijde mi tam 10 osob si koupit bagetu.. a kafe ,vydelám za 12 hodin 500 to nikomu neposloužim.takže je to zbytecný když všude sou kaavárny zavrene...i z domu si mužou dones bagrtu a kafe...takže odpoved nemužete zustat doma je na palicic tak jako ta vedouci

lukas32
hodnocení

1x

Nemusíte být v práci, nikdo Vás nenutí tam stát. Třeba najdete jinou a lepší profesi, která Vás bude více bavit a naplňovat.

etana*
hodnocení

1x

Podle toho, jak pořád remcáte zůstanete nejspíš brzo doma už nafurt, za vás teď bude padesát zájemců o postávání v kavárně.

hodnocení

0x

Někdo je nespokojený se vším a za každé situace. Jste už taková nešťastná povaha. Nedávno jste si už tady stěžovala na Vaši nadřízenou. Neumíte se asi v tom báru moc prosadit, usmát se, hezky vystavit a nabízet zboží a stojíte tam pořád v jedné sukni, která už má asi svá nejlepší léta za sebou.

Teď si zase stěžujete, že nemáte co dělat. Pokud Vám platí, stůjte tam klidně zaražená jako hřebík. Nebo si najděte jiné místo, kde budete kmitat a to se Vám bude lépe líbit.

Divím se té Vaší nadřízené, že přes neustálé problémy, které vyvoláváte, si Vás tam ještě pořád drží. /pokud to není Vaše tetička :-D/. Za jiného vedení byste tam už opravdu nepostávala a byla byste konečně spokojená. Jaga.

romanaa
hodnocení

ano dalsi chytrák...stujte tam bvy bsjet stála nekde 12 hodin na jednom fleku anž byste se mela kde projit,? a jeste k tomu mela za den max 10 lidi tudiž personalu jenom.. asi ne...jsem dolamaan jeste vic než kdybych neco delala...sukne byla nová...nejsme smudla...a ano uvažuji o jiné práci..ale musim jit nejdriv najit že... a umsát se na koho? když každý cumi jak vrah,tak se mi sám ani nechce...nebo když nei co delat smát se vám ani nechce jak debil..

romanaaa
hodnocení

jasne asi ji dobre znáte že? neznáte,nevite...je to zapsklá stará ženská která musi nekodo sekýrovat a nejsme jediná co sem se dovedela.. tak na tom axi neoc bude..ja si nestezuji,jen neplni co ma..ja delam práci dobre jjinak bych tam nebyla že..

hodnocení

0x

Když budete krájet cibuli nebo mýt nádobí, aspoň Vám to uteče. Lepší než jen stát a čekat na zákazníka.

doplněno 18.03.20 12:30: To by bylo jen prozatím kvůli mimořádné situaci s koronavirem. Pak se to vrátí k normálu.
romanaa
hodnocení

na rajeni cibule a myti nadobi 12 hodin sme se fakt nehlásila..radeji budu doma za mene platu,jen nechapu proč to nejde,v kuchyni stejne neni práce tvrdily baby

id

Promiňte, vy jste snad celou záikladní školo promarodila. Buďte ráda, že vás s vašemi schopnosti vůbec někdo zaměstná. Když v práci nemáte co dělat, co si vzít češtinu a učit se alespoň učivo pro 1 - 5 ročník? Ale pro vás je lepší ležet doma na pupku a pobírat 60% platu za nic. Prosím, vzpamatujte se, nebudete to mít v životě lehké. Ale svou pílí se dá lecos dohnat.

ladycat*
hodnocení

0x

O svém znechucení z práce jste sem psala už víckrát. Nevím, jakou odpověď od nás očekáváte. Poradím vám jedině, abyste dala výpověď a pak se zařídila dle svých preferencí. *zmateny*

hodnocení

0x

@romanaa - radeji budu doma za mene platu,jen nechapu proč to nejde
Protože pro vás zaměstnavatel práci má.

hodnocení

0x

Představte si, že v takové nemocnici jsou i jiní - lékaři i nelékaři, kteří nemají pacienty, protože byly zrušeny všechny plánované a odkladné výkony. Celý den sedí (podle nařízení v respirátoru) a nejménš týden neuvidí pacienta. Jen spotřebovávají nedostatkové respirátory a zvyšují nebezpečí šíření pandemie.

Většina šéfů totiž nemá koule.

m123*
hodnocení

0x

Máte několik možností. Jít do kuchyně, vzít si dovolenou, dát výpověď nebo si vzít neplacené volno. Ani jedno vám není po chuti. Mám z vás pocit, že byste se nejraději válela doma a čekala až vám přiletí holubi do huby.

Měla bych tip na práci kde se leží a ani by nevadilo, že neumíte česky. Ale i tady byste si zajisté něco našla co se vám nebude líbit.

radis
hodnocení

0x

Buďte ráda, že máte práci a finanční příjem .. spoustu lidí zaměstnavatelé vyhodili ze dne na den bez zájmu, nebo je doma za pár mrských.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]