Nejste přihlášen/a.
Zdravím , ve Velké Británii koupíte léky bez předpisu úplně všude supermárketech, benzínkách, librovkách , v Čechách tahle možnost chybí.Léky jen v lékárnách ,samozřejmě se bavím o lécích bez předpisu. Zákon by měl vyhovovat všem nikoliv jen malé skupině lekárníků a proto bych byl rád kdybych si mohl koupit paracetomol atd kde mě to nejvíce vyhovuje. U všech lékáren fronta použití tam po 2 lidech a stejně volné prodejné léky nemají.
Doufám že se vláda poučí .
no nevím. Kupovat léky v suprmarketu máte stejné, jako kupovat jedno láhvové v lékárně.
Vy byste chodil do lékárny, kde prodávají láhvové na stojáka? Já raději ne. A ještě bych dodal, že zrovna před chvílí jsem jel kolem několika lékáren, čekal jsem že uvidím návaly kvůli rouškám a ono nic. Fronta nebyla ani před jednou z nich.
Tak to asi nemáte lékárnu dr max pouští jen 2x zakázníky a jen s rouškou , alespoň tady v Mostě u Kauflandu .
Asi jsem to nepochopila, ale u nás v lékárně mají jak některé léčivé minerální vody, tak bylinné čaje jednodruhové, či směsi i ty bonbony by se našly. A bonbóny pro děti, s vitamíny atd.. Lékárny nemohou mít celý sortiment, nemají na to prostory, to zase lidi mějte rozum a nebuďte tak zhýčkaní.
Tak si zajeďte na čerpací stanici, tam jsou tyto léky běžně dostupné...samozřejmě, že né na všech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.