Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tehotna a bez penez

Od: zaopatreni odpovědí: 12 změna:

jsem vdana, cekam dite, ale necekam ho s manzelem.Jsem nezamestnana, otec ditete se otaci zady, manzel se nechce starat ani o me ani o meho syna z predchoziho vztahu.Jsem vedena na urade prace a od statu nemam narok ani na korunu.co mam delat?nemuzu porad dokola chodit zebrat k mame o penize na jidlo atd.dekuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

knopka*
hodnocení

2x

Stát není dojná kráva pro nezodpovědné občany.Tak běžte na potrat a najděte si práci.

marenka*
hodnocení

1x

Budu se snažit zdržet jízlivých poznámek, ale.. toto je přirozený důsledek Vašeho chování, za každou akcí, následuje reakce *nevi*.

Vy máte manžela, který se staral o Vašeho syna, ještě mu zahnete a ... co čekáte? Nepracujete, chodíte po amantech... promiňte, já Vám neporadím, ale DĚTÍ, těch je mi fakt líto *plac*

kytka*

Milá paní, nevím jak Vás oslovit, osudy lidí jsou různé, vy jse si zvolila cestu která není záviděníhodná a bohužel nesete důsledky. Asi jste neměla dobrý příklad doma v rodině, nevím jak jste vyrůstala. To jsem ale trochu odbočila,ale vše se vším souvisí.Otec Vašeho syna neplatí alimenty? Vy jste se ani nepřihlásila na pracák , abyste měla nějakou pomoc? Od sociálky asi těžko něco dostanete,že pokud žijete jak, žijete. Je to fakt těžké. Proč se při sexu nechráníte? Odpovídám v otázkách ,protože odpovědět není snadné. A to vy víte asi sama moc dobře. Jen sebrat odvahu a napsat sem ,to Vás obdivuji.Spíš asi marenka měla napsat za každou chybu následuje trest.Jenže kdo bude trpět jsou Vaše děti, nechtěla bych být ve Vaší kůži. Manželovi se nedivím, reaguje naprosto normálně, vykašle se na Vás ,tak jako Vy jste se vykašlala na něj. *cert*

doplněno 26.03.10 21:42:

Pardon, teď to čtu znovu, vy jste se přihlásila na pracák, no aspoň tak.

patriotj
hodnocení

0x

Jen ať si vás matinka pěkně živí, když vás tak vychovala. Je správné, že stát konečně začíná jednat racionálně a takovým občanům nedopřává sociálních výhod určených pro slušné a pracovité lidí.

hodnocení

0x

Ani bych se s tím moc nesvěřovala. Porušila jste něco cenného v manželství a určitě to není tím, že nemáte práci. Je spousta lidí bez práce a penězi neoplývá. A přece má jedno ohromné bohatství. Věrnost manžela a sebe a zodpovědnost za svoje děti. Že Vás stát nezaopatří? Nedá Vám ani korunu? Za co? Za Vaši nezodpovědnost? Není Vám líto mámy, která Vás živí? Já bych tedy k rodičům žebrat nešla. Lituji Vaše dítě - děti. Ty si zaslouží mít krásný život plný dostatku všeho co potřebují. Manželovu chování se nedivím. Nic jiného se nedalo očekávat.

marenka*
hodnocení

0x

A může být hůř...pro Vás,lépe pro děti. Manžova bývalá trajdala, o holku se nestarala, tak se rozvedl - ale dceru jí nenechal *cert*

hodnocení

0x

Je velmi těžké říci Vám, co máte dělat... většina poradců spíš uvedla, co jste dělat neměla, ale to Vám nepomůže. Jediná rada: vzít rozum do hrsti, poučit se z předchozích chyb a začít se chovat zodpovědně. Pokud nemáte nikoho, kdo by Vám byl ochoten přispívat na jídlo, musíte se postarat sama. Zkuste si sehnat aspoň krátkodobou brigádu na pár hodin denně - nevím, jestli jste vyučená a čím, nebo jestli jste něco vystudovala, ale v nouzi je to jedno. Zkuste se zeptat třeba u úklidových firem, jestli nehledají někoho na pár hodin. Samozřejmě budete brát ohled na své těhotenství, ale těhotenství není nemoc a nikdo po Vás nechce, abyste dřela jak chlap.

1jara*

Nevím jak poradit, ale jedno napíšu, kdyby jste byla cikánka, tak vás sociálka zabezpečí. K nám do města se stěhují cikáni ze slovenska. Samozdřejmě jim dávají soc. dávky a podporu. Jak to, když zde nemají trvalé bydliště? Zatím co češi s trvalým bydlištěm, nemají šanci na soc. dávky.

Otec dítěte by měl platit alimenty, pokud neděláte, tak i na vás výživné.

patriotj

Mohl byste konkrétně specifikovat, kteří Češi a na jaké sociální dávky dané zákonem nemají nárok či jsou jim protiprávně upírány? Doufám, že to víte. V opačném případě tady jen propagujete své rasistické a nacionální úchylky, a to by nebylo hezké.

malvinka*

1jara výživné na dítě by jeho otec platit měl, *stop*ale tazatelka zde uvádí další sňatek, tudíž výživné na bývalou manželku v období 3 let jí nenáleží.

ar*
hodnocení

0x

Pokud má někdo mozek v rozkroku ,tak je zbytečné mu radit páč to stejně nepochopí.

8976*
hodnocení

0x

No a co s tím chcete dělat? Vy by jste měla mít úřední zákaz na šíření svých genů...pracovala jste někdy - nebo vrcholem vaší kariery bylo rození dětí, a poloha ležmo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]