Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou půjčku bez dokladu o příjmu

Od: andarop odpovědí: 6 změna:
Zdravím, potřebuji nutně půjčit alespoň 20 000,- ale momentálně nejsem zaměstnán, do zaměstnání mám nastoupit až na začátku dalšího měsíce. Minulý měsíc jsem skončil s brigádou. Nevíte o něčem, kde bych si mohl půjčit? Všude chtějí doklad o příjmu. Jinak exekuce nebo insolvenci nemám. Děkuji za odpověď

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

1x

Když jste měsíc bez práce, tak jsem předpokládala dotaz, kde najít práci. A ejhle, dotaz zní kde najít půjčku?

Půjčku nebrat, ale vás vezmou v každém Kaufu za 135,- Kč/hodinu, 200 hodin za měsíc dáte, což bude slušná brigáda.

lipanek
hodnocení

0x

Nyní v březnu jste mohl jít kamkoliv do obchodu s potravinami na brigádu. Měl byste minimálně 2/3 z požadovaných a kdyby i soboty a neděle, tak byste si možná i vydělal ti Vaši půjčku.

Nepůjčujte si, opravdu to není dobré.

pepa224
hodnocení

0x
Souhlasím s výše uvedenými...nejlépe žádnou půjčku. Určitě pokud situace dovolí, oslovil byvh rodiče, rodinu. Jinak nejlevnější na trhu jsou Zonky, jsem sám investorem, vím o čem mluvím.

liska5
hodnocení

0x

Takovou půjčku jedině v rámci nejbližší rodiny. To by možná ani nemusela být smlouva s podpisy svědků. I tak bych pečlivě zvažovala, kde nebude problém, když se s vrácením peněz zpozdím.

Technická poznámka - i "v rámci nejbližší rodiny" je rozumné mít o půjčce písemný doklad.

hodnocení

0x

V Lídlu taky hledají brigádníky za 135,- na hodinu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]