Zdravím, potřebuji nutně půjčit alespoň 20 000,- ale momentálně nejsem zaměstnán, do zaměstnání mám nastoupit až na začátku dalšího měsíce. Minulý měsíc jsem skončil s brigádou. Nevíte o něčem, kde bych si mohl půjčit? Všude chtějí doklad o příjmu. Jinak exekuce nebo insolvenci nemám. Děkuji za odpověď
Nyní v březnu jste mohl jít kamkoliv do obchodu s potravinami na brigádu. Měl byste minimálně 2/3 z požadovaných a kdyby i soboty a neděle, tak byste si možná i vydělal ti Vaši půjčku.
Souhlasím s výše uvedenými...nejlépe žádnou půjčku. Určitě pokud situace dovolí, oslovil byvh rodiče, rodinu. Jinak nejlevnější na trhu jsou Zonky, jsem sám investorem, vím o čem mluvím.
Takovou půjčku jedině v rámci nejbližší rodiny. To by možná ani nemusela být smlouva s podpisy svědků. I tak bych pečlivě zvažovala, kde nebude problém, když se s vrácením peněz zpozdím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.