Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Karanténa - běh v lese

Od: jakell® odpovědí: 14 změna:

Zdravím,

protože je karanténa a tedy zákaz volného pohybu ( krom obchodů, atd. ) chci se poptat, zda si můžu jít, jako vždy, zaběhat do lesa. Slyšel jsem, že by tohle mělo být v pořádku, ale přecejen bych si to raději víc ověřil, než půjdu.

Díky všem!

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Ano, je to v pořádku.
Dokonce je nám pobyt v lese a v parcích (přírodě) vřele doporučován.
hodnocení

Supr, díky.

hodnocení

3x

Pokud cesta do lesa z vašeho bydliště není zalidněna jako při procesí. Nejlépe bude, když půjdete a poběžíte místy, kde se mimo vás nebude nikdo vyskytovat. V opačném případě není jistota. Není lepší zůstat doma?

les

Ne, není lepší zůstat doma a nehýbat se. Pak se nedivím, že tolik starších lidí má problémy s klouby. U televize si je moc neprocvičí a jen kynou a kynou. Při rychlé chůzi nebo běhu si roztáhnete i plíce, lépe se dýchá, spraví vám to náladu, jste v pohodě a nepřemýšlíte nad nesmrtelnosti chrousta.

michalverner
hodnocení

0x

Nic proti běhání,ale jen tak mimochodem...je to opravdu tak strašně nutné jít běhat?

hodnocení

No když jsem dlouho v bytě zavřený, tak pak nastupuje silná bolest halvy. Běh v lese na hodinku tomu výborně předchází.

hanaka

I kdyby to nebylo vůbec nutné, tak proč by člověk nešel. Vidím to u sebe...škola zavřená...nikam jinam jsem od uzavření nešla, žádné obchody, prostě nic...tak si jdu prostě aspoň zaběhat nebo na dvě hodinky na kolo...nepotkám absolutně nikoho...neublížím tím sobě ani nikomu jinému. A i když to určitě není nezbytně nutné, tak vím, že mi to udělá dobře...

michalverner

Netvrdím že nesmíte jít,ale jen mě zajímá jak se stane to,že někdo za žádnou cenu nevydrží doma.To jsou na tom lidé pravdu tak psychicky špatně že jsou trop z toho že není otevřené např. nákupní centrum a musí být doma?Silně mi to připomíná ty dvě hodiny co nešel facebook.Děti zhroucené a konec světa.To se opravdu nedokážete nijak zabavit na těch pár dnů?To je ono-to je ta dnešní doba...větrné byty aby se nemuselo uklízet.Kde nic tu nic,rodina se vlastně nezná a pak je to hold nuda a dnes se nikdo nudit nesmí jelikož by mohl mít psychické problémy díky kterým by musel vyhledat odbornou pomoc a doktoři teď nejsou.

klera*
Ne všichni jsou zvyklí trčet dny a týdny doma, ale často si chodí užívat přírodu...to je normální. Jít si zaběhat nebo na procházku do přírody je navíc zdraví prospěšný a do toho je to relax a v podstatě meditace, což zvyšuje imunitu. Já půjdu ven kolem pátý a už se těším. :)
hanaka

Jsou určitě lidé, kteří ty uzavřené obchody nesou dost špatně. Mně je čerstvě 20, obchody mi nikdy nic neříkali, vždycky jsem byla vedená k tomu se hodně hýbat, být venku s rodinou...kdyby nebyl internet třeba 14 dní, tak je mi to úplně fuk *smich*A zábavu mám vymyšlenou až do konce března...a to v podobě úklidu svýho pokoje, což je záležitost minimálně do Velikonoc *nevi*

Ale je teda pravda, že když občas někde slyším hovory patnáctiletých, tak je to fakt děs. Po škole si sednout do obchoďáku a psát si mezi sebou přes fb. Věřím, že takový se doma určitě jen tak nezabaví a opravdu trpí. Ale to je už chyba rodičů a dnešní doby.

jabraka*
hodnocení

0x

Zjednodušil bych to:

Každá aktivita,která neohrožuje ostatní lidi,je přípustná.JABRAKA

hodnocení

0x

Kristepane, na tohle se musíte ptát? Já fakt začínám silně pochybovat o mentální vyspělosti některých lidí...*co*Ze všech stran na nás "prší" pokyny co máme, můžeme a nesmíme v tuto dobu dělat a ještě není mnohým lidem jasné, jestli mohou jít na procházku, nebo do lesa a tak dál. Běžte do lesa běhat a pro jistotu si vezměte na obličej nějakou ochranu. Tím nic nezkazíte. V tom lese, kde asi moc lidí nebude tu masku sundat můžete, ale máte ji hlavně proto, že musíte vyjít z bytu a do toho lesa dojít a můžete potkat na té cestě jiné lidi. Třeba ve výtahu.

výtka
Upozornění od administrátora 17. 03. 2020 10:16:07
! Pravidlo Z2: je zakázáno psát vulgárně, napadat, urážet uživatele, používat urážlivý nick.

Dobře, omlouvám se. Chápu, že tím ničemu nepomůžu.

hodnocení

0x

Včera po obede jsem byla s pejskem na prochazce v polich,bylo nadherne-sluničko,klid a skřivanci zpivali jak o zavod-proste NADHERA.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]