Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemocna kamarádka, koronavir?

Od: frejer odpovědí: 3 změna:

Jsem mozna paranoidni, ale v patek vecer jsem byl s kamardadkou venku a byla velka zima. Druhy den jsem se od ni dozvedel ze ma horecku a ze ji proste neni dobre. Samozrejme bych si z toho za normalnich okolnosti nic nedelal, ale vzhledem soucasne situaci mam strach, jestli nema korona virus a u me se to zanedlouho neprojevi jelikoz jsem byl s ni v kontaktu. Co myslite, je to z toho chladneho vecera? Davalo by to mozna smysl.. nevim

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Já si myslím, že s velkou pravděpodobností (nikoliv s jistotou) je vaše kamarádka nachlazená.

spl
hodnocení

2x

Neříkám, že má kamarádka koronavirus, ale asi takto nějak se virus roznáší. Nachlazený si myslí, že je jenom nachlazený, tak není doma. V tuto dobu, kdo má teplotu by měl tedy pro jistotu zůstávat doma na pozorování, takže vy také, byl jste v kontaktu.

hodnocení

0x

Nic si z toho nedělejte. Já jsem měla před 5 týdny chřipku, že jsem se dusila a brečela u toho 2 dny / u mě je to obvyklé/. Kdybych to měla dnes, tak už jsem mrtvá strachem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma koronavir

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]