Nejste přihlášen/a.
Také jsem měla takového partnera, bylo mu v té době 35 let. Ze začátku to nešlo vůbec, ale já jsem mu dala šanci, doporučuji každý den trénovat s partnerkou. U nás to trvalo asi 14 dní, než se konečně zadařilo. Nemyslete na nezdar a jestli partnerka stojí za to a chce s vámi být, tak to nevzdá.
A co to zkusit bez kondomu? Tím nemyslím bez antikoncepce. Ale lze použít třeba čípek Pharmatex, ten si partnerka zavede ještě před a tak nedojde k přerušení aktu, ale zkrátka jí ho tam fouknete, ani si nestihnete všimnout, že už k tomu došlo. Jinak nějaké hlubokomyslné přemýšlení coby kdyby nebo plánování je v posteli naprd.
Jinak se stotožňuji s návštěvou profesionálky. Ještě před sto lety to bylo naprosto normální. Jelikož se očekávalo, že nevěsta bude panna, kdežto na panictví ženicha se nelpělo, tak aby aspoň jeden věděl, co mají v té posteli o svatební noci jako dělat.
kupte si plato viagry online z cz shopu, kamagra, cenforce, sildaforce atd a dejte si vzdycky pulku 100mg tablety, a az si budete vic jisty a naucite se lepe ridit, uz pak muzete jezdit autem bez instruktora
Divím se, že se něco takového volně prodává a každý si toho může nakoupit a užívat, kolik chce, aniž by to musel konzultovat s lékařem. Kdo má slabší srdce, problémy s cévama nebo vysokým tlakem, případně nějaký jiný zdravotní problém, ten na to může doplatit.
Jestli máte zdravý rozum, tak nekupujte žádné podobné přípravky po internetu. Neznáte jejich původ a mohou vám uškodit. Prodejce nezajímá zdraví zákazníka, ale pouze kšeft. Pokud budete opravdu potřebovat pomoc, navštivte sexuologa a ten vám předepíše co bude třeba. A nemusíte pak mít žádnou obavu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.