Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se teď dostat na vyšetření na oční?

Od: maraf odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, dnes jsem volal na oční s problémem, že mám zarudnutý víčko lehce - že to mám už týden a nějak se to nemění ani k horšímu ani k lepšímu. Tak jsem čekal, že doktorka vypotí nějaký recept a dá mi instrukce, protože jsem tam byl pečenej vařenej před pár lety. Sestra mi řekla "Joo, vy na to trpíte..tak já se zeptám paní doktorky"

Místo toho, mi bylo řečeno, že se mám dostavit osobně...prozvonit je, protože je zamčeno a musím si vzít roušku? Jako opravdu? V drogerie mě zarouškovaná prodavačka obalená v celofánu vyfakovala, že roušky nemají a co vůbec lezu ven, když ji nemám? Tak sorry, že ji scháním.

A jako to vypadá, kdo ví jestli Ti doktoři budou zítra ordinovat? A jen taková perla na závěr, byl jsem tam už v pátek, schválně jsem tam jel ráno jako akutní autem, bylo zavřeno..z technických důvodu oční nefungovalo ačkoliv zbytek jel dle standardního provozu. A tak se Vás chci zeptat? Co mám dělat? Mám zavolat a dál vyjednávat o receptu a know-how, nebo tam mám jet? Roušku mám btw.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Marafe, nebuďte blázen! Používejte zdravý rozum. Nejste ohrožen na životě, přestaňte přemýšlet nad krávovinami. Jsou lidé, kteří mají velké problémy, mnohdy neřešitelné a vědí, že musí přečkat. Vy to také pojměte takhle. Přežít! Přečkat!

podes
hodnocení

0x

Nejak jsem nepobral v cem je problem? V rousce? Mas! Kredit na telefon? Za jakoukoli sluzbou jsou lidi a s tema se da vzdycky domluvit. I kdyby jsi rousku nemel, tak se se sestrou domluvis na minimalnim reseni tak, aby to klaplo. Navic to jak jsi to napsal ti moc neprida. Doktorka se nepodela z toho, ze ty chces aby neco vypotila ...pecenej varenej ...

joudic*
hodnocení

0x

pozde, nevsim jsem si

Jak se teď dostat na vyšetření na oční?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]