Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výpověď za hrubé porušení

Od: kmosek® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

pokud dostanu výpověď na hodinu za hrubé porušení tak je tato výpověď následně někde vydět? Myslím tím hlavně v případě že si budu hledat nové zaměstnání.

Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zaměstnavatel to může uvést do "potvrzení o zaměstnání" (zápočtový list) a musí do potvrzení pro posouzení nároku na podporu v nezaměstnanosti, protože má vliv na její případné vyplácení.

hodnocení

0x

Vydět není, ale nový zaměstnavatel si může vyžádat od toho stávajícího posudek.

hodnocení

0x

bude to napsaný v zápočtovím listě

ten dáváš při nástupu novému zaměstnavateli a ten asi bude mít otázky

takže neblbni a odejdi v klidu

hodnocení

Já tu výpověď už dostal. Na výpovědi mám uvedeno za hrubé porušení atd, ale v zápočtovem liště jsem nic takového nanašel. Kde konkrétně by to bylo uvedeno?
Děkuji
etana*

na zápočťáku bude napsáno - paragraf ZP 52, g.) nebo h.)

jenda2*
hodnocení

0x

kastnersw.cz/...

V novém formuláři již kolonka důvodu ukončení nefiguruje. Ale může se to v zápočtovém listu objevit.

etana*

Moc bych se divila, kdyby nejspíš právem naštvaný zaměstnavatel důvod nenapsal i do zápočťáku, notabene když se musí chránit proti všemožným žalobám naštvaného zaměstnance.

hodnocení

Děkuji asi mě to tam tedy nejspíše nenapsali. Mám tam jen vyplněněny údaje:

-zaměstnavatel

-zaměstnanec

-potvrezení o délce zaměstnání

-pozice práce

-pracovní poměr

a to je vše.

Takže tím lépe pro mě při nástupu do nobého zaměstnání,jelikož výpověď ukazovat nemusím je to tak?

Děkuji

pokud v zápočtovým listě nemáš paragraf o tom z jakého důvodu si v práci skončil tak to máš dobrý

novému zaměstnavateli se ničim nechlub výpověd z minulé práce se novému zaměstnavateli nedává dáváš jen zápočtový list

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]