Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název písně (nejspíš) z cca 80. Let

Od: simonka odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, už jsem zoufalá, tak jsem se rozhodla zkusit ještě tuto stránku.
Už asi měsíc hledám krásnou a smutnou písničku, kterou jsem slyšela na pohřbu. Bohužel, nezaslechla jsem/nepamatuju si dost slov, abych ji mohla vyhledat. Pamatuju si jen střípky, které ani nemusí být přesné: “tell me if you need/got to go” (slovesem si nejsem jistá) a pak v refrénu, který jakoby “ozvěnou”(neznám odborný termín) zpívá několik mužů je něco jako “stay there/stay back/say that”. Píseň mi přišla jako z cca 80.let a myslím si, že zpěvák v ní mluví s někým kdo umírá.
Děkuju moc za pomoc kdyby někdo znal.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fugass*
hodnocení

1x
Zkuste si stahnout aplikaci Rozpoznání hudby od beatfind nebo podobnou. Do ní zaspíváte kousek písně a mohlo by to poznat. Zkuste refren nebo sloku, možná bude třeba vícekrát...

prestik*
hodnocení

0x
Tohle asi ne... *nevi*
simonka
hodnocení

Bohužel, v te písničce není slyšet kytara (alespoň si nevybavuju) a přijde mi to spíš na způsob Alphaville apod.

slon
hodnocení

0x

jen nástřel

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]