Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohu být redaktorem, když mi není 18?

Od: cojavim odpovědí: 3 změna:
Zdravím, měl bych takovou otázku - hrozně mě baví psát! Už jsem přemýšlel o založení vlastního blogu, ale když to pak nikdo nečte, není motivace... Píšete-li články pro stránku, kde víte, že si to pár lidí přečte, je to něco jiného.
Nevíte, kde třeba hledat?
P.S.: Školní noviny u nás nepublikují, takže tam taky nevidím cestu. Boj o jejich založení byl, ale nevyšlo to.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Založ si vlastní blog a piš tak, aby to lidi přitáhlo a aby to četli. Jak myslíš, že začínali "slavní" blogeři?

prestik*
hodnocení

0x

Mnoho povolaných, málo vyvolených. Psaní je jedním z oborů, kde se cítí být povoláni úplně všichni s tím, že jedině jejich text je tím pravým ořechovým, zatímco výplody ostatních jsou bohapustými bláboly. Takže tak. *nevi*

doplněno 16.03.20 13:26:

Mimochodem - zcela OT: Kam se poděla bývalá (?) uživatelka...no výborně, i její jméno mně vypadlo. Psala učiněné elaboráty...snad dejavu? *nevi*

Nesouhlasím. Já se nikdy povolán k psaní čehokoliv necítil a můj případný text nikdy nebyl "tím pravým ořechovým". Asi nejsem "úplně všichni" :-D.

Ale souhlasím, že výplody ostatních jsou velmi často bohapustými bláboly ;).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]