Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Celý týden doma, jak naplnit čas?

Od: wok odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, musím až do 22.3. zůstat doma (nemá to souvislost s aktuální situací, mám na tento termín již měsíc nařízenou dovolenou) . Jak nejlépe vyplnit ten čas, aby to uteklo, co budete dělat vy v případě že nechodíte do práce/škol? Raději bych chodil do práce, jsem zvyklý na každodenní kontakt s lidmi (pracuji s lidmi) a pohyb v terénu, mám svoji práci rád. Rozumím a chápu aktuální situaci, neberte to jako nějaké stěžování, jen jestli má někdo nějaké tipy jak vyplnit tento čas, neumím být moc takhle zavřený o samotě, samozřejmě nějaký úklid atd, udělám ale to nebude na celý týden. Cestovat se oficiálně nesmí a ani by mě to nebavilo, v aktuální situaci. Ani nějaké možnosti zapojit se někde jako dobrovolník tady nikdo neorganizuje(asi to není stále potřeba), jinak bych se zapojil aspoň do toho než sedět neužitečně doma. Tak se mějte a hlavně buďte zdraví.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Jestli chcete být dobrovolník, tak nečekejte, že Vás někdo bude hledat, a dejte leták s nabídnutou pomocí sám. Určitě máte nějaké koníčky, které můžete dělat doma - něco vyrábět, číst si, koukat se na Tv, něco dělat na Pc... Píšete, že Vás velmi baví Vaše práce, můžete se v ní nějak zlepšovat (četba knih o jednání se zákazníky, nějaká psychologická knížka...)?

doplněno 16.03.20 12:50:

Pomoc dětem s úkoly (kdybyste uměl anglicky, hned bych Vaši pomoc uvítala *frajer*).

Doma kromě úklidu, který zvládnete rychle, by se určitě našla nějaká část, která by vyžadovala více času (protřídit komoru, skříň...), jestli máte materiál, tak něco opravit, vymalovat, vylepšit,...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]