Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohu jako živnostník pracovat?Teď

Od: hava1 odpovědí: 7 změna:

DObrý den, zajímalo by mě, zdali mohu jako živnostník pracovat...když je ta karanténa...Potřebuji dojet k zákazníkovy a tam udělat venku svoje dílo...díky za info :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Ano, můžete, pusťe si rádio, třeba radiožurnál, tam to každou chvilku říkají.

mak*
hodnocení

1x

Záleží na živnosti. Třeba kadeřnictví mají zavřeno, ale takové živnosti jako zedník, instalatér... normálně fungují. Naopak hobbymarkety jsou pro veřejnost zavřené, ale pro živnostníky otevřené.

hodnocení

0x
Pracuj normálně dál jen se drž podmínek. Sice maloobchod je uzavřen ale mení problém si material koupit na ičo. Jseš v ČR takže zákaz moc fungovat nebude ...

hodnocení

0x

Já jako živnostník normálně pracuji. Nemusím ale nikam jezdit. Ve vašem případě se domnívám, že klidně můžete, navíc když je to venku. Akorát budete mít možná problém koupit něco potřebného k práci, pokud vám pochybí.

fugass*
hodnocení

0x
Obkládám u zákazníka koupelnu, jsem sám v baráku, rádio, klid...

figurek*
hodnocení

0x

ráno jsem se byl mrknout v místní prodejně stavebnin. Mají normálně otevřeno, kdosi tam zrovna nakládal, klidně se můžete dát do díla.

U nás je masakr lidí, co chtějí stavět...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]