Ahoj lidi poprosil bych vás o vaše názory, popřípadě rady jak by jste se s danou situací vypořádali předem děkuji. Mám jednu kamarádku budeme jí říkat (K). S K jsem zažil spoustu věcí a vždy se ke mě chovala moc hezky a byl to jeden z mála lidí kterýmu jsem mohl věřit a byly jsme pro sebe vzájemnou oporou. Po nějaký době, co jsme se bavili jsem ke K něco začal cítit a ona na to přišla. Přišla na to tím způsobem, že otevřela můj messenger a viděla tam, že v chatu s mojim jednim kamarádem je její jméno, tak si přečetla že jsem o ní psal že k ní asi něco cítím ale zároveň s ní chci být jen kamarád protože chodila s mým dříve nejlepším kamarádem. (Nemiloval jsem jí ale pouze jsem k ní cítil něco trochu víc než jen kamarádství, a to že chodila s mým bejvalým nejlepším kamarádem k tomu dost přispívalo) Promluvili jsme si o tom a řekla mi že se pořád dostává z rozchodu a že prostě teď nechce vztah což jsem chápal a nevadilo mi to noo a byla na mě trochu naštvaná že jsem jí to zatajoval a že příště si o tom mám promluvit s ní že to je normální věc a že jako o kamarádku o ní nepříjdu. Jako kamarádka pro mě dost znamenala a nechtěl jsem o ní přijít měl jsem jí opravdu moc rád, byla pro mě něco jako sestra. No a poslední měsíc kdykoliv se s ní chci sejít tak to nějak nevychází a nemá na mě moc času a nedávno si na mě konečně po měsíci udělala chvilku čas a po 30 min. Mi řekla že už musí že bude spát u ségry a že jde ráno do práce. Problém byl v tom že mi lhala a šla spát ke svojemu ex.. A takhle mi zalhala i včera když jsem jí potkal. Nevim co si o tom myslet a nechápu proč to přede mnou tají. Možná si myslí že jí miluju a nechce mi ublížit fakt nevim. Btw neví o tom že jsem jí viděl jak k němu jde spát. A teď nevím jestli se s ní přestat bavit nebo si o tom promluvit nebo mám dělat že to nevim abych zjistil jestli by mi to časem řekla nebo co?
Zdravím. Třeba nemá potřebu svěřovat se Vám. Je to její věc kde je a s kým. Kamarádství mezi vámi fungovat nebude, pokud chybí upřímnost a důvěra. Najděte si na kamarádství někoho lepšího.
Není důvod litovat, něco si začínat. Stačilo, že se podívala na Vaši poštu a přečetla.
To další je jenom bonus navíc, proč už ne.
Snad to máte v sobě srovnané, city neprojevujte, nevyhledávejte ji. To děláte pořád dokola vy mladí, ve všem se pitváte, pořád si píšete a lajkujete, nevyznáte se v sobě, jste na vážkách, hledáte rady od cizích na netu apod. Mějte nějaké zásady.
Přátelství mezi klukem a holkou až někdy později, teď na to nejste dost vyzrálí. A co si namlouváte, že tam je jenom něco víc a malinko, tak to neumíte zpracovat.
Pořádně bych si rozmyslel, co bych takové kamarádce říkal a co ne, tedy myslím např. důvěrné věci. Jestliže Vám lhala v tak nepodstatném "případ"ě, tak se dá předpokládat, že byste jí nemohl věřit, že neprozradí něco, co má zůstat tajemstvím. Třeba by Vám slíbila, že něco někomu neprozradí a klidně by to řekla např. někomu dalšímu. Navíc, z Vašeho popisu to vypadá, že to kamarádství pomalu "uvadá", minimálně z její "strany".
kamarádství mezi opačným pohlavím /pokud to neni4procentní) neexistuje to vám potvrdí každej kdo to delší dobu prožil,málo kdy ale to se stává vydrží dlouholeté kamarádtsví mezi oběma pohlavími,proto zústávají lidé v pozdním věku sami aje to dost choulostivá ,neštastná věc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.