Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamarádství, lež, co byste dělali?

Od: fridge odpovědí: 4 změna:
Ahoj lidi poprosil bych vás o vaše názory, popřípadě rady jak by jste se s danou situací vypořádali předem děkuji.
Mám jednu kamarádku budeme jí říkat (K).
S K jsem zažil spoustu věcí a vždy se ke mě chovala moc hezky a byl to jeden z mála lidí kterýmu jsem mohl věřit a byly jsme pro sebe vzájemnou oporou.
Po nějaký době, co jsme se bavili jsem ke K něco začal cítit a ona na to přišla.
Přišla na to tím způsobem, že otevřela můj messenger a viděla tam, že v chatu s mojim jednim kamarádem je její jméno, tak si přečetla že jsem o ní psal že k ní asi něco cítím ale zároveň s ní chci být jen kamarád protože chodila s mým dříve nejlepším
kamarádem.
(Nemiloval jsem jí ale pouze jsem k ní cítil něco trochu víc než jen kamarádství, a to že chodila s mým bejvalým nejlepším kamarádem k tomu dost přispívalo)
Promluvili jsme si o tom a řekla mi že se pořád dostává z rozchodu a že prostě teď nechce vztah což jsem chápal a nevadilo mi to noo a byla na mě trochu naštvaná že jsem jí to zatajoval a že příště si o tom mám promluvit s ní že to je normální věc a že jako o kamarádku o ní nepříjdu.
Jako kamarádka pro mě dost znamenala a nechtěl jsem o ní přijít měl jsem jí opravdu moc rád, byla pro mě něco jako sestra.
No a poslední měsíc kdykoliv se s ní chci sejít tak to nějak nevychází a nemá na mě moc času a nedávno si na mě konečně po měsíci udělala chvilku čas a po 30 min. Mi řekla že už musí že bude spát u ségry a že jde ráno do práce.
Problém byl v tom že mi lhala a šla spát ke svojemu ex..
A takhle mi zalhala i včera když jsem jí potkal.
Nevim co si o tom myslet a nechápu proč to přede mnou tají.
Možná si myslí že jí miluju a nechce mi ublížit fakt nevim.
Btw neví o tom že jsem jí viděl jak k němu jde spát.
A teď nevím jestli se s ní přestat bavit nebo si o tom promluvit nebo mám dělat že to nevim abych zjistil jestli by mi to časem řekla nebo co?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím. Třeba nemá potřebu svěřovat se Vám. Je to její věc kde je a s kým. Kamarádství mezi vámi fungovat nebude, pokud chybí upřímnost a důvěra. Najděte si na kamarádství někoho lepšího.

lipanek
hodnocení

0x

Není důvod litovat, něco si začínat. Stačilo, že se podívala na Vaši poštu a přečetla.

To další je jenom bonus navíc, proč už ne.

Snad to máte v sobě srovnané, city neprojevujte, nevyhledávejte ji. To děláte pořád dokola vy mladí, ve všem se pitváte, pořád si píšete a lajkujete, nevyznáte se v sobě, jste na vážkách, hledáte rady od cizích na netu apod. Mějte nějaké zásady.

Přátelství mezi klukem a holkou až někdy později, teď na to nejste dost vyzrálí. A co si namlouváte, že tam je jenom něco víc a malinko, tak to neumíte zpracovat.

hodnocení

0x

Pořádně bych si rozmyslel, co bych takové kamarádce říkal a co ne, tedy myslím např. důvěrné věci. Jestliže Vám lhala v tak nepodstatném "případ"ě, tak se dá předpokládat, že byste jí nemohl věřit, že neprozradí něco, co má zůstat tajemstvím. Třeba by Vám slíbila, že něco někomu neprozradí a klidně by to řekla např. někomu dalšímu. Navíc, z Vašeho popisu to vypadá, že to kamarádství pomalu "uvadá", minimálně z její "strany".

hodnocení

0x

kamarádství mezi opačným pohlavím /pokud to neni4procentní) neexistuje to vám potvrdí každej kdo to delší dobu prožil,málo kdy ale to se stává vydrží dlouholeté kamarádtsví mezi oběma pohlavími,proto zústávají lidé v pozdním věku sami aje to dost choulostivá ,neštastná věc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]