Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest při ejakulaci

Od: dan* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, více jak týden mám bolest při ejakulaci, nevím co dělat jestli je to v mém věku normální nebo ne.. Je mi teprve 16 let. Budu rád za rady. Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
15.03.20 10:11
hodnocení

0x

Nehoň.

hodnocení

0x

Honím od dvanácti a nikdy mě nic nebolelo, to bych to nedělal. Možná jsi jen přehoněný.

doplněno 15.03.20 13:21:

Pokud ji cítíš ve varlatech, tak mírná tupá bolest je normálním znakem dobře vyprázdněných kulisek.

kukisek
To mě rozbilo :)

athenaise*
hodnocení

0x

Je možné, že je to zánět. Při nejbližší příležitosti k lékaři, bylo by dobré taky ranní moč.

jasim
hodnocení

0x

jakože bolest trvá už týden po té dávné Erakci a nebo že už týden po každé Erupci?

houbes*
hodnocení

0x
Nemůžeš popsat tu bolest? Pokud je ve varlatech tak to není dobré a můžeš mít zánět.

hodnocení

0x

TWL, uber na intenzitě. Já to mám z práce, je to tenisovej loket *smich*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma ejakulace

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]