Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak a kde sehnat roušky a respiratory?

Od: jirivolf odpovědí: 11 změna:

Dobrý den. Nemužu nikde sehnat roušky,nebo respirátory. Mohly by ste mi pomoct s nějakým kontaktem? Děkuju.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

hadrové ušít...je to velmi jednoduché...a jdou vyvařit a opakovaně vzít...

joudic*
16.03.20 23:07
hodnocení

2x
Jak a kde sehnat roušky a respiratory?

17.03.20 11:11
hodnocení

2x
:1):)
Jak a kde sehnat roušky a respiratory? #2

hodnocení

1x

roušky-náhrada, možná dobrý tip!

V republice máme značné množství běžců i jiných sportovců, zejména jen kondičních či rekreačních, také turistů, běžkařů apod., a většina používá čelenky nebo různé multifunkční šátky. Mohou sloužit jako výborná náhrada stále nedostatkových roušek. Někde zakrývat nos a ústa už je povinností. Zkusil jsem čelenku přetáhnout přes hlavu a jet v ní velmi intenzívní rychlostí asi 25 km na kole a dalo se to v ní výborně udýchat, takže nepřekáží. Myslím, že to je dobrý tip, navíc, s trochou nadsázky se dá říci, že ulice aspoň budou pestřejší a všichni nebudou chodit jenom v bílých rouškách nebo černých respirátorech. Možná nový módní trend! Čelenky i šátky jsou ke koupi ve většině sportovních obchodů, však ony nebudou zavřené věčně. Takže, buďme zdraví a pěkné dny všem!

15.03.20 11:36
hodnocení

0x
Aukro :)

re
hodnocení

0x
Vláda nezatrhla lichvářské ceny překupníků,takže jen za draho na netu nebo zkuste čínský eshop.

nebo zkuste čínský eshop Tak mi vyběhlo: Dodací lhůta 15-40 dní (obvykle).

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, např. viz odkaz. Zdravím!

damerousky.cz/...

afoj
hodnocení

0x

V 21.století, kdy se připravují lety na Mars, tak si lidé musí doma šít roušky (hadry) na hu.. . Mně to připadá jak v jedné scénce Labus s Kaisrem s izolepou.

hodnocení

0x

Stačí obyčejný šátek. Lidi, neblbněte, co se děje, je hrozná hysterie dnešní společnosti, která nedovolí nikomu umřít. Tady budeš do devadesátky a hotovo! Jen obyčejná chřipka za zimu měla na svědomí 50 zemřelých. Kdyby to bylo teď, tak snad všichni zešílí? V Itálii počítají do zemřelých i ty, kteří měli sice ten kurvavirus a zemřeli přitom třeba na infarkt apod. Je prostě třeba udržovat paniku, pak se dostane odněkud více peněz na zkoumání apod.

lidus*
hodnocení

0x

Brno-Bohunice lékárna nemocnice 5ks za 145kč a jsou to ty k ničemu ale aspoň něco.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma rouška

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]